Cashback Från Siemens - spara pengar på dina köp!

 • text-banner-02.jpg

   

  Vill du spara pengar samtidigt som du uppgraderar ditt hem med nya, högkvalitativa vitvaror? Då är Cashback kampanj från Siemens det perfekta valet för dig.

  Med cashback-vitvaror kan du njuta av de senaste teknologierna och energieffektiva funktionerna samtidigt som du får tillbaka pengar på ditt köp. Detta innebär att du kan göra stora besparingar samtidigt som du gör din del för miljön genom att välja energisnåla alternativ.

  Vi erbjuder ett stort utbud av cashback-vitvaror från Siemens på marknaden. Oavsett om du letar efter en ny kyl och frys, tvättmaskin eller torktumlare, så har vi allt du behöver för att skapa ett hem som är både praktiskt och stilfullt.

  Så vad väntar du på? Uppgradera ditt hem idag med cashback-vitvaror och spara samtidigt som du får tillgång till det allra senaste inom vitvaruteknologi.

  Kategorier:

  Vi förstår att valet av produkt kan vara överväldigande, och det är därför vi har organiserat cashback produkterna på ett logiskt och intuitivt sätt. Klicka bara på en av kategorierna nedan för att utforska vårt sortiment och lära dig mer om cashback från Siemens.

   kyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.pngkyla.png

Cashback på utvalda tvätt & tork


 • Cashback på utvalda integrerade/ inbyggda produkter

  Har du tänkt att köpa Siemens integrerade vitvaror till köket, eller har du just köpt? Om ditt köp överstiger 20 000 kr, kan du få upp till 5000 kr i cashback. Köpet av produkterna måste ha genomförts mellan 3 april och 2 juli 2023 och hela köpet måste vara synligt på ett och samma kvitto. Kampanjen gäller alltså endast integrerade vitvaror (vitvaror för inbyggnad) från Siemens, inköpt hos Vitvaruexperten i Sverige. Du kan registrera ditt genomförda köp till och med den 1 oktober 2023. BSH Home Appliances AB samarbetar med Benamic för registrering och utbetalning. Ta del av kampanjvillkoren här.här.

   

Cashback på utvalda kyl & frys - integrerade

Cashback på utvalda diskmaskiner - integrerade

Cashback på utvalda mikrovågsugnar - inbyggda

Cashback på utvald espressokaffemaskin - Inbyggd