Cashback på utvalda hällar

 • hällar-nybanner-08.jpg

 • BRAVAL - cashback på Bosch inbyggnadsprodukter

  Har du tänkt att köpa Bosch integrerade vitvaror till köket, eller har du just köpt? Om ditt köp överstiger 20 000 kr, kan du få upp till 5000 kr i cashback. Köpet av produkterna måste ha genomförts mellan 3 april och 2 juli 2023 och hela köpet måste vara synligt på ett och samma kvitto. Kampanjen gäller alltså endast integrerade vitvaror (vitvaror för inbyggnad) från Bosch, inköpt hos Vitvaruexperten i Sverige. Du kan registrera ditt genomförda köp till och med den 1 oktober 2023. BSH Home Appliances AB samarbetar med Benamic för registrering och utbetalning. Ta del av kampanjvillkoren här.

  Produkterna som ingår i BRAVAL cashback är Bosch integrerade vitvaror. Exempel på inbyggnadsprodukter är inbyggnadsugn, ångugn, inbyggnadshäll, köksfläkt, mikrovågsugn för inbyggnad, inbyggnadsugn med mikrofunktion, integrerad diskmaskin, integrerade kylaprodukter( kylskåp / kylskåp med frysfack / frys / kyl-frys), inbyggd espressomaskin.

  Så här mycket kan du få tillbaka:

  Cashback Köpsvärde
  2000 kr 20.000 – 29.999 kr
  3000 kr 30.000 – 39.999 kr
  4000 kr 40.000 – 49.999 kr
  5000 kr 50.000 kr och uppåt

   

  Erbjudandet gäller endast privatpersoner. BRAVAL-cashback är inte tillgänglig i kombination med andra kampanjer hos BSH. Kampanjprodukter som returneras och återbetalas till återförsäljare omfattas inte av kampanjen. Vi uppmanar dig att ta del av kampanjvillkor och instruktioner för att veta mer konkret hur du ska gå till väga för att delta i kampanjen. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor kring kampanjen. Kom ihåg att du måste registrera ditt köp för att kunna ta del av erbjudandet. 

  Gör så här:

  1) Köp produkten från 3 april – t.o.m 15 juli

  2) Logga in och registrera produkten i MyBosch, klick här

  3) Klicka på registrera cashback, kom ihåg kvitto och IBAN + SWIFT. Ansök senast 15 augusti.

  4) Klart! Cashback på 28 dagar!

   

  Cashback på utvalda hällar Cashback på utvalda ugnar Värmelådor med cashback

Cashback på utvalda hällar

Cashback på utvalda ugnar

Cashback på utvlade värmelådor