Cashback på kyl & frys integrerade

 • integrerade-kyl-nybanner-08.jpg

 • BRAVAL - cashback på Bosch inbyggnadsprodukter

  Har du tänkt att köpa Bosch integrerade vitvaror till köket, eller har du just köpt? Om ditt köp överstiger 20 000 kr, kan du få upp till 5000 kr i cashback. Köpet av produkterna måste ha genomförts mellan 3 april och 2 juli 2023 och hela köpet måste vara synligt på ett och samma kvitto. Kampanjen gäller alltså endast integrerade vitvaror (vitvaror för inbyggnad) från Bosch, inköpt hos Vitvaruexperten i Sverige. Du kan registrera ditt genomförda köp till och med den 1 oktober 2023. BSH Home Appliances AB samarbetar med Benamic för registrering och utbetalning. Ta del av kampanjvillkoren här.

  Produkterna som ingår i BRAVAL cashback är Bosch integrerade vitvaror. Exempel på inbyggnadsprodukter är inbyggnadsugn, ångugn, inbyggnadshäll, köksfläkt, mikrovågsugn för inbyggnad, inbyggnadsugn med mikrofunktion, integrerad diskmaskin, integrerade kylaprodukter( kylskåp / kylskåp med frysfack / frys / kyl-frys), inbyggd espressomaskin.

  Så här mycket kan du få tillbaka:

  Cashback Köpsvärde
  2000 kr 20.000 – 29.999 kr
  3000 kr 30.000 – 39.999 kr
  4000 kr 40.000 – 49.999 kr
  5000 kr 50.000 kr och uppåt

   

  Erbjudandet gäller endast privatpersoner. BRAVAL-cashback är inte tillgänglig i kombination med andra kampanjer hos BSH. Kampanjprodukter som returneras och återbetalas till återförsäljare omfattas inte av kampanjen. Vi uppmanar dig att ta del av kampanjvillkor och instruktioner för att veta mer konkret hur du ska gå till väga för att delta i kampanjen. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor kring kampanjen. Kom ihåg att du måste registrera ditt köp för att kunna ta del av erbjudandet. 

  Gör så här:

  1) Köp produkten från 3 april – t.o.m 15 juli

  2) Logga in och registrera produkten i MyBosch, klick här

  3) Klicka på registrera cashback, kom ihåg kvitto och IBAN + SWIFT. Ansök senast 15 augusti.

  4) Klart! Cashback på 28 dagar!

   

  Nu har du chansen att spara pengar på din köksuppdatering! Vi har just nu en cashback-kampanj från Bosch på både friståenda och integrerade kylskåp, frysskåp , kombimaskin och kylpaket

  Tveka inte - klicka nedan och ta del av olika typer av kyla med cashback idag!

  Cashback på integrerade kylskåp Cashback på integrerade frysskåp kyl & fryspaket med cashback Energisparande- cashback på utvalda fristående kyl & frys

Cashback på kylskåp - integrerade

Cashback på utvalde frysskåp - integrerade

Paket KIR81AFE0 och GIN81AEF0