Cashback tvätt och tork från Bosch

 • tvätt-nybanner-05.jpg

 • Energisparande Cashback Från Bosch

   

  Vill du spara pengar samtidigt som du uppgraderar ditt hem med nya, högkvalitativa vitvaror? Då är Cashback kampanj från Bosch det perfekta valet för dig.

  Med cashback-vitvaror kan du njuta av de senaste teknologierna och energieffektiva funktionerna samtidigt som du får tillbaka pengar på ditt köp. Detta innebär att du kan göra stora besparingar samtidigt som du gör din del för miljön genom att välja energisnåla alternativ.

  Vi erbjuder ett stort utbud av cashback-vitvaror från Bosch på marknaden. Oavsett om du letar efter en ny kyl och frys, tvättmaskin eller torktumlare, så har vi allt du behöver för att skapa ett hem som är både praktiskt och stilfullt.

  Så vad väntar du på? Uppgradera ditt hem idag med cashback-vitvaror och spara samtidigt som du får tillgång till det allra senaste inom vitvaruteknologi.

  1) Köp produkten från 3 april – t.o.m 15 juli

  2) Logga in och registrera produkten i MyBosch, klick här

  3) Klicka på registrera cashback, kom ihåg kvitto och IBAN + SWIFT. Ansök senast 15 augusti.

  4) Klart! Cashback på 28 dagar!

  Nu har du chansen att spara pengar på din köksuppdatering! Vi har just nu en cashback-kampanj från Bosch på tvätt och torktumlare.

  Tveka inte - klicka nedan och ta del av tvätt och torktumlare med cashback idag!

  Cashback på i-Dos tvättmaskiner Cashback på utvalda tvättmaskiner Cashback på torktumlare Cashback på tvätt och torkpaket

Cashback på utvalda i-Dos tvättmaskiner

Cashback på utvalda tvättmaskiner

Cashback på utvalda torktumlare