Bosch dammsugare BGS5335

 • Påslös dammsugare från Bosch för husdjursägare med självrengörande filter
 • Ljudnivå - 74 dB
 • Räckvidd -11 meter
 • Motoreffekt - 800 watt
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Bosch påslös dammsguare BGS5335

Prestanda SensorBagless™ Technology Air Turbo System för högt luftflöde och kraftfull turboborste ** Dammupptagningsförmåga på hårda golv: A Dammupptagningsförmåga på matta: C Ljudnivå: 74 dB Filter & dammpåse Intelligent SelfClean System: automatisk självrengöring av det integrerade filtersystemet Tvättbart hygenisk HEPA-filter: fångar upp partiklar, renar luften och gör dammsugaren idealisk för allergiker. Partikelfiltreringsklass: A

Funktioner Innovativ ProAnimal turboborste: TwinBrush med svart borst för upptagning av damm och röd borst för upptagning av hår och EasyClean för enkelt underhåll av munstycket (bredd 280 mm) Bekväm hantering vid uttagande och tömning av dammcontainern Omställbart golvmunstycke (sugbredd 280 mm) med avtagbar mattlyft och clip-lås Munstycke för hårda golv. Speciellt utvecklat för djupgående rengöring av golvspringor i kakel och parkett. 3 tillbehör med fäste på teleskopröret: fogmunstycke, möbelmunstycke och borstmunstycke. Teleskoprör med skjutmanschett och klickfunktion Elektronisk inställning av sugeffekten via strömvred Ergonomiskt handdtag Dammbehållare: 3 l volym Parkerings- och förvaringslägen Automatisk sladdupprullning Aktionsradie: 11 m 4 styrhjul Vikt: 6.7 kg, utan tillbehör

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch dammsugare BGS5335
MärkeBosch
Höjd (mm)310
Bredd (mm)320
Djup (mm)470
ProduktgruppCylinderdammsugare
Färgsilvermetallic, tornadoröd

Installation

Spänning (V)220-240
Elkontaktkontakt utan jord
Anslutningskabelns längd (cm)800.0
Nettovikt (kg)8.6

Produktblad

Ljudnivå (dB)74

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch