-59%
Tom 31/8
Fyndvara

Ecovacs Deebot Slim 2 White--Demo

 • En slimmad robotdammsugare med många funktioner som du kan styra med app
 • Laddningstid: 240 min Batteritid: 110 min
 • Dammbehållare: 0,32 L , Maxyta: 130 m2, Filter: HEPA Ljudnivå: 60 dB
 • Funktioner Timer, Schemaläggning, Fjärrkontroll, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar, Anpassad för husdjur, Mobilapp för styrning av funktioner, Dubbla sidoborstar, Rumsnavigering
 • Demoexmplar, använd vid ett fåtal tillfällen för demonstration. Levereras i återförsluten originalemballage. Påverkar ej garantin.
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Deebot Slim 2 är, precis som föregångaren, en liten och behändig robotdammsugare. Den är bara 5,6 centimeter hög, vilket gör att den kan ta sig in på de allra flesta ställen, och den väger endast 2,2 kg. Med den ringa storleken kommer dock att dammbehållaren är i minsta laget, blott 0,32 liter i volym.

Den har tre olika städlägen: ett automatiskt läge, ett läge kallat ”Edge” där den dammsuger runt kanterna på rummet och ”Spot” som är avsett för när ett specifikt ställe på golvet behöver lite extra bearbetning. Om batteriet börjar ta slut återvänder den automatiskt till laddstationen.

Vidare har den sensorer för att känna av trappor och andra höga fall, och dessutom en kollisionssensor för att undvika att den kör in i möbler och liknande. Insuget är ett direktinsug som Ecovacs påstår ska vara trasselfritt och extra väl lämpat för djurägare. Dock har den ingen rullborste. Det följer med ett tillbehör för att torrmoppa.

Styr med fjärr eller mobilen

Dammsugaren styrs antingen med en fjärrkontroll eller en mobilapp. På fjärrkontrollen kan du till exempel byta städläge eller styra dammsugaren manuellt. I mobilappen kan du bland annat se var dammsugaren är i städprogrammet, och även schemalägga städningarna, om det är så att du vill slippa tänka på när det är dags att dammsuga igen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellEcovacs Deebot Slim 2 White--Demo
Höjd (mm)56
Bredd (mm)310
Djup (mm)310
Produktgrupprobotdammsugare
Färgvit

Installation

Nettovikt (kg)2,2

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till dörren

  Dina produkter kommer med Airmee och levereras till din dörr.

  Leverans sker nästkommande vardag 17.00 - 22.00

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm och på utvalda produkter som finns i lager i Stinsen köpcentrum.

  För mer information läs våra leveransvillkor