Electrolux robotdammsugare ERV5210IW

 • Bäst i test i testfakta 2017
 • XXL-borste på 21 cm
 • Navigerar med infraröda sensorer
 • Trekantiga design samt en sidoborste gör roboten effektiv längs med väggar och i hörn
 • Virtuell barriär och fjärr medföljer
Produktspecifikation
jämför
4 9902 970:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Electrolux robotdammsugare ERV5210IW - Electrolux MotionSense formad för att nå längre in i hörn och komma närmare väggar och lister

Tack vare Triangular Trinity shape™ och PowerBrush™sidoborste rengör denna robotdammsguare perfekt i hörn, längs väggar och på andra svåråtkomliga ställen. Den trekantiga formen ger en unik rengöring i hörn.

electrolux_motionsense_robotdammsugare_erv5210iw_6.jpg

Med MotionSense™ adaptiva teknik anpassas navigeringen så att den går under och runt saker för enklare och effektivare rengöring hemma. Infraröda sensorer upptäcker eventuella hinder och roboten saktar då ner hastigheten och når med mjuka rörelser fram till exempelvis möbler och väggar. De infraröda sensorerna fungerar även som trappsensor och förhindrar att MotionSense välter eller trillar ner.

Med ClimbForceDrive™-teknik kan den enkelt ta sig över hinder på upp till 2 cm utan att fastna Virtuell barriär Virtuell barriär och med  Virtual Barrier™ kan du rama in de ytor du vill respektive inte vill ha rengjorda.

electrolux_motionsense_robotdammsugare_erv5210iw_5.jpg

Övriga egenskaper:
Smart docknings- och laddningsstation
Lithium 14.4 V batteri
60 minuter driftstid
Stor dammbehållare
Fjärrkontroll
Främre XXL-borste - Upptäcker om borstarna trasslar in sig eller fastnar
Tvättbart filter
Programmerbar timer
Lättviktskonstruktion
Virtuell barriär - avgränsa ett visst område som du inte vill att roboten ska dammsuga

Bäst i test hos Testfakta

Robotdammsugaren Motionsense ERV5210TG/IW har utklassat konkurrenterna totalt och vunnit Bäst-i-Test i Testfakta. Testfakta är ett oberoende test-och-research företag som utvärderar konsumentprodukter och nu har de testat robotdammsugare runt 5.000 kr.

“Klart bäst i test är Electrolux som fick upp mer än 95 procent av testdammet från hårt golv”

”Electrolux kommer också åt bäst vid kanter och hörn, och är också en av få maskiner i testet som klarar att få upp tussar och ludd från mattan.”

electrolux_erv5210tg-bast-i-test.png

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux robotdammsugare ERV5210IW
MärkeElectrolux
Höjd (mm)90
Bredd (mm)340
Djup (mm)340
Produktgrupprobotdammsugare
Färgvit

Installation

Bruttovikt (kg)3.8

Produktblad

Ljudnivå (dB)75

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux