-12%
Tom 13/12
Kampanj

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

 • Robotdammsugare och mopningsanordning
 • Stark sugkraft
 • Lätt att hantera och kontrollera
 • HEPA-filter med tre nivåer
 • Läser automatiskt av rummet och undviker hinder
Produktspecifikation
jämför
2 2411 980:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Mi Robot Vacuum Mop Essential är en mångsidig och prisvärd robotdammsugare och mopningsanordning. Apparaten dammsuger och tvättar golven självständigt och undviker alla hinder. Efter rengöringen återgår robotdammsugaren automatiskt till laddningsdockan. Ett HEPA-filter med tre nivåer rengör frånluften från allergener och mikrober.

Smart och problemfri rengöring

Mi Robot Vacuum Mop Essential är snygg, skivformad och exceptionellt låg. Den är ett hårt arbetande rengöringsmedel som börjar med ett knapptryck eller styrs av en smartphone. Den smarta dammsugaren kan planeras att rengöra när som helst, när den inte är i vägen för andra.

Förutom att dammsuga, så tvättar Mi Robot Vacuum Mop Essential golvytorna med en avtagbar moppduk och en 200 ml vattentank. Fuktigheten i vattentvätten kan bestämmas mer exakt, eftersom det finns tre olika mopinginställningar.

Mångsidig rengör golvytor

Mi Robot Vacuum Mop Essential tar bort smuts, damm, hår, små skräp och husdjurshår från mattor förutom kala golvytor med en kraftfull sugkraft på 2200 pascal (Pa). Tack vare sug och den löstagbara borstdelen absorberas även små skräp effektivt i den robusta dammsugarens 420 ml rika tank.

HEPA-filtrerad frånluft

Dammsugarens HEPA-filter med tre nivåer filtrerar frånluft från nästan alla allergener, inklusive pollen och mögelsporer. Det hjälper till att hålla hemmet rent och friskt, vilket gör det lätt att andas. Filtret måste tvättas så att du inte behöver byta så ofta.

Smidig rengöring samtidigt som du undviker hinder

Tack vare robotdammsugarens avancerade sensorer kan den röra sig automatiskt beroende på rummets planyta och dess möbler. Mi Robot Vacuum Mop Essential kan undvika hinder och undviker även småsaker på golvet. Detta gör användningen av dammsugaren bekymmersfri.

Korsar trösklar och stannar vid kanterna

Tack vare intelligenta sensorer faller robotdammsugaren till exempel inte av trappor eller andra kanter. Mi Robot Vacuum Mop Essential kan korsa upp till 1,7 cm trösklar, mattkanter och trådar. Detta gör att robotdammsugaren kan flytta bekvämt från ett rum till ett annat utan hjälpkrafter.

Mer effektiv rengöring

Dammsugaren ritar en karta över sin omgivning med hjälp av intelligent observation. Dammsugaren vet sin exakta plats och skapar en effektiv rengöringsväg för sig själv, som kan följas från en smartphone-applikation.

Smartphone-appen möjliggör enkel hantering

Smartphone-applikationen möjliggör mångsidig kontroll och övervakning av robotdammsugaren under rengöring. Applikationen kan användas för att ställa in och automatisera rengöringstider. Förutom automatiserad dammsugning kan användaren använda applikationen för att styra dammsugaren själv, även med röststyrning via Amazon Alexa eller Google Assistant. Appen är tillgänglig för gratis nedladdning på Android- och iOS-mobila enheter.

Kraftfullt batteri och tyst körljud

Robotdammsugarens kraftfulla 2500 milliamp-timmars batteri möjliggör ett rengöringskontrakt på upp till 90 kvadratmeter. Robotdammsugaren kan också ladda sig mitt i ett rengöringskontrakt och sedan fortsätta rengöringen om den inte har slutförts. Mi Robot Vacuum Mop Essential är också tystare än en traditionell dammsugare. Detta gör den väl lämpad för rengöring av stora lägenheter och små kontorsutrymmen, även under arbetsdagen.

Lätt och prisvärt att underhålla

Mi Robot Vacuum Mop Essential är lätt att underhålla. I slutet av dammsugningen är dammbehållaren som öppnas från toppen av dammsugaren lätt att tömma i soptunnan. Separata och besvärliga dammpåsar krävs inte med en robotdammsugare. Dessutom kan HEPA-filtret i den rika tanken sköljas med vanligt vatten. Hår och annat fångat skräp kan enkelt tas bort från dammsugarens borst. På detta sätt medför användningen av robotdammsugaren små underhållskostnader. Dessutom är robotdammsugaren och dess laddningsenhet lätt att flytta ur sikte när rengöringen är klar.

Snabb rörlighet, mångsidighet och effektiv rengöring gör Mi Robot Vacuum Mop Essential till ett utmärkt oberoende rengöringsverktyg.

 • Batterikapacitet: 2500 mAh
 • Rengöringsyta:> 90 m2
 • Dammbehållarens storlek: 420 ml
 • Vattentankstorlek: 200 ml
 • Sugkraft: 2200 Pa
 • Mått: 353 x 350 x 96,5 mm, 3,7 kg
 • Moppningsfunktion
 • LDS-lasernavigering
 • Sparar kartan
 • Automatisk laddning efter rengöring
 • Tvättbar rik tank
 • Tvättbart E11 luftfilter

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential
MärkeXiaomi
Höjd (mm)96
Bredd (mm)353
Djup (mm)350
ProduktgruppRobotdammsugare
FärgVit

Installation

Nettovikt (kg)3,7

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor