-11%
Tom 31/12
Fyndvara

Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet

 • Diskkapacitet 13 kuvert
 • Ljudnivå 44 dB(A)
 • Kolborstfri motor - ger tystare drift och längre livslängd
 • Upp till tre gånger så snabb med perfekt resultat
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
9 0237 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom Lackageskydd60cm 215:-
Hanestrom 91930 299:-

Produktinformation

Siemens diskmaskin SN477S01RS

Siemens rostfri diskmaskin med väldigt låg energiförbrukning - klassad A++, vilket är 20 % bättre än vanlig klass A – och med en kapacitet på hela 13 standardkuvert. Diskmaskinen har Två LED-lampor i den övre luckkarmen som sprider ett behagligt, blått ljus i maskinen och lyser upp disken. Belysningen tänds automatiskt när luckan öppnas, och stängs av igen när luckan stängs.

Den här diskmaskinen hör också till Siemens allra tystaste diskmaskiner. Den diskar tyst med en ljudnivå på endast 44 dB. Detta tack vare maskinens iQdrive-motorn som hjälper ge lägre energiförbrukning med samma effekt, korta programtider med optimalt diskresultat och en behaglig, tyst gång för samtliga program. Och alla dessa fördelar till trots är maskinen praktiskt taget slitagefri.

För mer flexibel lastning av olika stora tallrikar har många diskmaskiner från Siemens fått höj- och sänkbar överkorg. Oavsett om du vill ställa höga glas där uppe eller stora tallrikar där nere, får du enkelt rum även med riktigt stora saker eftersom överkorgen kan höjdjusteras. De optimerade varioFlex Plus-korgarna har tre fäll- och delbara nivåer samt sex fällbara tallriksstöd i överkorgen, samt glashållare i underkorgen för ökad lastningskomfort. En nyhet i underkorgen är de främre, fällbara tallriksstöden där vartannat kan fällas ned. Det vill säga du kan fälla ned de tallriksstöd som inte används, dels när du lastar i kastruller, stekpannor, glas, tallrikar och bestick, samt vid djupare skålar och mer skrymmande gods.

Maskinen har en intensivZon som när den aktiveras, höjs spoltrycket i underkorgen för alla program. Perfekt för mycket smutsig disk. I överkorgen påverkas inte programmet. Där diskas ömtålig disk lika skonsamt som vanligt.

Trycker du på knappen för autoProgram aktiveras aquaSensor, som känner av hur smutsigt vattnet är och anpassar vattenmängd och temperatur. Och tack vare en doseringsassistent faller maskindisktabletten rakt ner i en speciellt utformad behållare som underlättar för spolarmens vattenstråle att lösa upp tabletten snabbt och kontrollerat. Diskmedlet fördelas därefter jämnt inuti maskinen och din disk blir bättre diskad. Och med hjälp av maskinens glassCare-systemet diskas dina glas mycket skonsamt med glasskyddsteknik, extra skonsamt diskprogram och värmeväxlare.

VarioSpeed är en otroligt användbar funktion. Genom att trycka på varioSpeed Plus-knappen förkortar du disktiden med upp till 66 %. Den förkortade tiden återspeglas omedelbart i den resterande disktiden som visas på displayen, och resultatet blir optimalt ren och torr disk på kortare tid (gäller inte fördisk och snabbprogram).

Diskmaskinen har 7 program: Auto 35-45 °C, Auto 45-65 °C, Auto 65-75 °C, Eco 50 °C, Nattprogram 50 °C (extra tyst – bara 41 dB), Snabb 45 °C och Försköljning. Utöver redan nämnda intensivZon och varioSpeed Plus finns specialfunktionerna Halfload och hygienePlus. Halfload för de tillfälle du bara fyllt halva maskinen men vill köra den ändå, så anpassar den energiförbrukningen därefter. Med hygienePlus får du extra hög temperatur. Bra för dig med extra höga krav på hygien.

Siemens ger livstidsgaranti mot vattenskador med aquaStop som skyddar mot alla vattenskador, oavsett om det gäller en läckande slang eller otätheter i maskinen. Siemens garanterar säkerheten maskinens hela livslängd.

Diskmaskinen har mycket bekväm och smidig lucköppning samt stängning, och det finns en Mekanisk luckspärr förhindrar att luckan öppnas av misstag under diskning.

Du hanterar maskinen enkelt med en snygg kontrollpanel med en tydlig högupplöst TFT-display. I ett enda ögonkast får du information om alla aktiva program. Du väljer bekvämt och enkelt mellan de individuella programinställningarna. och det finns startfördröjning 1-24 timmar.

 

För montering under diskbänk, ställbar höjd mellan 815-875 mm. Tänk på att de flesta försäkringsbolag kräver att man har ett droppskydd placerat under diskmaskinen.

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Innerbelysning

  Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet är försedd med innerbelysning vilket är oerhört praktiskt när du måste öppna torktumlaren för att kanske snabbt hitta ett plagg. Det är också välkommet med innerbelysning i torktumlaren när du ska tömma den på torr tvätt, du ser enkelt om du fått ut all tvätt tack vare belysningen.

 • Glasprogram

  Diskmaskiner som har menyvalet ”Glasprogram” skyddar dina glas på ett skonsamt sätt. Med glasprogram kan du diska alla sorters glas utan att behöva oroa dig för att glasen ska få repor under diskningen. Nä du väljer Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet får du en förträfflig diskmaskin som tar hand om dina glas på ett skonsamt sätt.

 • Aquastop

  Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet har försetts med en aquastop och som innebär att denna diskmaskin i princip inte kan läcka ut något vatten. Om det mot förmodan skulle uppstå ett inre läckage känner diskmaskinens aquastop-funktion av detta och maskinen stannar automatiskt. Aquastop innebär att maskinens vattenledningssystem har dubbla rör och en eventuell vattenläcka bromsas upp av yttre röret och förhindrar vatten från att läcka ut på köksgolvet.

 • Nattprogram

  Diskmaskiner med programvalet ”nattprogram” diskar med en reducerad ljudnivå och till ett lägre gradantal när du sover och du vaknar upp till en ren disk. Hos Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet hittar du denna behändiga funktion som dessutom kan bli kostnadseffektiv om du har lägre eltaxa på natten.

 • Snabbprogram

  Om du har bråttom är det bra att kunna klara av disken snabbt och enkelt. Många diskmaskiner inklusive Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet är utrustade med ett så kallat snabbprogram som gör att du snabbt, under mindre än en timme, kan få ren disk. Detta program är bra att använda som komplement till de övriga standardprogrammen och disken som diskas i snabbprogram bör vara lätt till medelsmutsig.

 • Höj- och sänkbar överkorg

  När du väljer Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet får du en diskmaskin med höj- och sänkbar överkorg som ger dig ett flexibelt användande av din maskin. Många gånger fyller vi diskmaskinen med samma sorts disk men emellanåt så använder vi köksattiraljer som kräver större utrymme och då är den höj-och sänkbara funktionen ytterst användbar.

 • Tidsoptimering

  För den stressade barnfamiljen kan en diskmaskin från Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet med tidsoptimering bli guld värt. Med denna funktion får du samma diskresultat på en kortare tid.

 • Eco program

  Vill du skona både miljön och plånboken ska du välja en diskmaskin med Eco program. Du hittar bland annat detta menyval hos Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet som ger en längre disktid men som gör det på ett energieffektivt sätt. Diskar du Eco programmet nattetid när du har lägre eltaxa sparar du samtidigt på elkostnaderna.

 • Flexibel inredning

  Bli chef över din diskmaskin och möblera runt med den flexibla inredningen så att den passar efter dina behov och din disk. Fördelen med att använda Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet är att den ger dig stora möjligheter till att flytta bestickkorgen som du vill ha den, ändra hyllplanen så att de passar efter dina förutsättningar. Praktiskt val när du diskar med skrymmande köksartiklar.

 • Innerbelysning

  Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet är en diskmaskin som av tillverkare har försetts med en innerbelysning. Detta kan tyckas onödigt men det är raka motsatsen. Du ser lätt vad som finns längst in i maskinen och det är inte heller någon risk att du glömmer kvar diskad disk tack vare belysningen. Innerbelysning adderar lite lyxig känsla till diskmaskinen.

 • Touchdisplay

  Mycket av köksutrustningen är idag försedd med touchdisplayer istället för med vridreglade. Spishällarnas touchreglage, t.ex. Siemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet, är enkla att manövrera liksom de touchfunktioner som finns på bland annat fläktar. Med touchreglage rör du enkelt vid symbolerna på touchytan och detta ger ett kommando att t.ex. börja värma upp en platta. Touchknappar fungerar endast med hudkontakt eller med speciella touchvantar.  

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens diskmaskin SN477S01RS--Outlet
MärkeSiemens
Höjd (mm)815
Bredd (mm)598
Djup (mm)573
ProduktgruppDiskmaskiner
Färgrostfritt stål

Produktöversikt

Typ av reglageDisplay, Touchknappar
Invändig belysningJa
Fördröjd startSteglös
Programförloppsindikeringljudsignal vid programslut, Real Time Clock, TFT Display front, TFT Display inside, tillopp
Display, programtidSaknas
SaltindikatorJa
SköljmedelsindikatorJa
Höj- och sänkbar överkorgRackmatik 3-läges

Installation

Anslutningseffekt (W)2400
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)175
Nettovikt (kg)40.0
Längd, tilloppsslang (cm)165
Längd, avloppsslang (cm)190

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)262
DiskeffektA
TorkeffektA
Standardkuvert13
Vattenförbrukning (l)9.5
Årlig vattenförbrukning (liter/år)2660
Ljudnivå (dB)44

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens