-26%
Tom 31/3
Fyndvara

Electrolux diskmaskin ESL4581RO

 • 45 cm bred helintegrerad diskmaskin, 9 kuvert
 • Passar IKEA-kök. Sliding door.
 • Med en satellitspolarm i din nya diskmaskin kommer spolningen åt allt som står i diskmaskinen. Extra spolnivå i taket
 • Invertermotor
 • Höjd x Bredd x Djup (mm): 818 x 446 x 550
Produktspecifikation
jämför
11 4958 490:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom Lackageskydd60cm 215:-

Produktinformation

Du kan lita på att det blir rent i varenda hörn En kraftfull grundlig rengöring med denna satellitspolarm som kontinuerligt byter vinkel på spolningen för att komma åt varenda del i en full maskin. Denna satellitspolarm i din nya diskmaskin kommer åt allt som står i diskmaskinen. Den innovativa vattenstrategin når varenda hörn så att all disk kommer ut som ny. Inga fläckar. Bara helt rent på alla ytor Ett skinande resultat utan att du behöver diska för hand Dina glas på fot står perfekt tack vare SoftGrips som håller dem på plats Nu behöver du inte längre diska dina finglas för hand. Vårt avancerade GlassCare System med den unika SoftGrip-funktionen håller varje glas säkert på plats under diskprogrammet och skyddar dem från vibrationer och att flyttas. Inga sprickor, krossade glas eller vattenmärken. Invertermotor Invertermotor Den högteknologiska invertermotorn har flera fördelar. Motorn gör bland annat diskmaskinen både tystgående och energisnål. Invertermotor Satellitsprayarmen sprider vattnet bättre FlexiSpray-armen med dubbel rotation ger en bättre spridning av vattnet jämfört med en vanlig sprayarm. Detta ger en bättre diskeffekt - framförallt när du diskar föremål som har lite udda former. Extra spolnivå i taket Denna diskmaskin är utrustad med en extra dusch i taket för ännu bättre diskeffekt Autosensor Autosensor känner av hur smutsig disken är och väljer därefter lämpligt program Sliding Door Sliding Door Diskmaskiner utrustade med Sliding Door ger en mycket snygg integrering och fungerar utmärkt både i standardkök och kök med högre luckor. Snickeriluckans höjd kan vara från 670 mm upp till 825 mm - utan att man behöver såga i sockeln. Diskmaskiner utrustade med Sliding Door ger en mycket snygg integrering och fungerar utmärkt både i standardkök och kök med högre luckor. Snickeriluckans höjd kan vara från 670 mm upp till 825 mm. Sockeln kan vara upp till 140 mm - utan att fula ursågningar krävs. Hemligheten är att snickeriluckan skjuts uppåt från diskmaskinsluckan när den öppnas. Visning av återstående programtid Nu behöver du inte gissa dig till när disken kommer vara klar - denna maskin berättar för dig hur lång tid som är kvar av programmet. Auto Off Med Auto Off-funktionen kan du vara helt säker på att din diskmaskin inte står och drar någon onödig standby-ström efter programmets slut. 6 program, 4 temperaturer

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux diskmaskin ESL4581RO
MärkeElectrolux
Höjd (mm)818
Bredd (mm)446
Djup (mm)550
ProduktgruppDiskmaskin
Färgintegrerad

Produktöversikt

Typ av reglageDisplay + push buttons
Fördröjd startSteglös
ProgramförloppsindikeringLED-display, 3 tecken
Display, programtidJa
SaltindikatorJa
SköljmedelsindikatorJa
Höj- och sänkbar överkorgJA

Installation

Anslutningseffekt (W)1950
Spänning (V)220-240
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)150
Nettovikt (kg)30.9
Längd, tilloppsslang (cm)150
Längd, avloppsslang (cm)150

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)197
DiskeffektA
TorkeffektA
Standardkuvert9
Vattenförbrukning (l)10
Årlig vattenförbrukning (liter/år)2775
Ljudnivå (dB)45

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux