Siemens diskmaskin SX678X36TE

 • Diskkapacitet 13 kuvert
 • Ljudnivå 42 dB
 • Effektiv torkning med Zeolith och inre belysning
 • Helintegrerad modell med tredje diskkorg med plats för bestick
 • Home Connect appstyrning (iOS och Android)
Produktspecifikation
jämför
13 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom Lackageskydd60cm 215:-

Produktinformation

Beskrivning: 

Program och specialfunktioner
● 8 program: Intensiv 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Nattprogram 50 °C, Glas 40 °C, Kortprogram 60 °C, Snabbprogram 45 °C, Försköljning
● 5 Specialprogram: Home Connect, Shine and Dry, intensivZon, varioSpeed Plus och hygienePlus
● Zeolith®-torkning

Design och komfort
● Ljudnivå standardprogram 42 dB(A)
● Ljudnivå nattprogram 40 dB(A)
● varioFlex Pro korgsystem med färgade touchpoints
● varioDrawer Pro - flexibel toppkorg
● doseringsAssistent
● 3-stegs rackMatic®: höjdjusterbar överkorg
● Servolås® för bekväm och smidig lucköppning/stängning
● auto All-in-1: automatisk anpassning till diskmedeltyp
● Ljudsignal vid programslut
● Startfördröjning: 1-24 timmar
● Piezo touchControl
● Högupplöst TFT-display
● emotionLight - inre belysning
● timeLight - projicerar resttid och programstatus i golvet

Teknik
● iQdrive: energisnål och tyst motorteknologi
● Sensorer: aquaSensor, mängdSensor
● Värmeväxlare
● Avhärdningselektronik
● Elektronisk saltindikator
● Elektronisk glansmedelsindikator
● Självrengörande filtersystem i 3-steg med vågformat microfilter
● Innerbehållare i rostfritt stål

Säkerhet
● aquaStop säkerhetssystem, minimerar vattenskador i köket
● Barnsäkerhet: Luckspärr Installation
● Bakre fot justerbar framifrån

Mått
● HxBxD 86,5-92,5 x 598 x 550 mm

 • Innerbelysning

  Siemens diskmaskin SX678X36TE är försedd med innerbelysning vilket är oerhört praktiskt när du måste öppna torktumlaren för att kanske snabbt hitta ett plagg. Det är också välkommet med innerbelysning i torktumlaren när du ska tömma den på torr tvätt, du ser enkelt om du fått ut all tvätt tack vare belysningen.

 • Zeolith torkning

  Diskmaskiner med Zeolith-torkning är något av det senaste inom diskmaskinsutvecklingen. Denna torkning gör så att alla material som diskas blir helt torra inklusive plast. Siemens diskmaskin SX678X36TE har utrustas med Zeolith-torkning som i praktiken innebär att mineralen zeolith frigörs under torkning och ser till att den fuktiga luften absorberas och all disk, oavsett material,  blir torr.

 • Övre bestickshylla

  Diskmaskin hör till standardutrustningen i dagens kök och precis som med alla andra köksmaskiner så har även diskmaskinerna sett en enorm utveckling både ergonomiskt, i prestanda samt ur miljö- och ekonomisk synpunkt. Siemens diskmaskin SX678X36TE har utvecklat en diskmaskin som har en övre bestickhylla och du behöver alltså inte böja dig ner i nästan golvnivå för att plocka i och ur smutsiga bestick. Praktisk lösning och skonsamt för ryggen.

 • Glasprogram

  Diskmaskiner som har menyvalet ”Glasprogram” skyddar dina glas på ett skonsamt sätt. Med glasprogram kan du diska alla sorters glas utan att behöva oroa dig för att glasen ska få repor under diskningen. Nä du väljer Siemens diskmaskin SX678X36TE får du en förträfflig diskmaskin som tar hand om dina glas på ett skonsamt sätt.

 • Aquastop

  Siemens diskmaskin SX678X36TE har försetts med en aquastop och som innebär att denna diskmaskin i princip inte kan läcka ut något vatten. Om det mot förmodan skulle uppstå ett inre läckage känner diskmaskinens aquastop-funktion av detta och maskinen stannar automatiskt. Aquastop innebär att maskinens vattenledningssystem har dubbla rör och en eventuell vattenläcka bromsas upp av yttre röret och förhindrar vatten från att läcka ut på köksgolvet.

 • Nattprogram

  Diskmaskiner med programvalet ”nattprogram” diskar med en reducerad ljudnivå och till ett lägre gradantal när du sover och du vaknar upp till en ren disk. Hos Siemens diskmaskin SX678X36TE hittar du denna behändiga funktion som dessutom kan bli kostnadseffektiv om du har lägre eltaxa på natten.

 • Snabbprogram

  Om du har bråttom är det bra att kunna klara av disken snabbt och enkelt. Många diskmaskiner inklusive Siemens diskmaskin SX678X36TE är utrustade med ett så kallat snabbprogram som gör att du snabbt, under mindre än en timme, kan få ren disk. Detta program är bra att använda som komplement till de övriga standardprogrammen och disken som diskas i snabbprogram bör vara lätt till medelsmutsig.

 • Höj- och sänkbar överkorg

  När du väljer Siemens diskmaskin SX678X36TE får du en diskmaskin med höj- och sänkbar överkorg som ger dig ett flexibelt användande av din maskin. Många gånger fyller vi diskmaskinen med samma sorts disk men emellanåt så använder vi köksattiraljer som kräver större utrymme och då är den höj-och sänkbara funktionen ytterst användbar.

 • Integrerad

  För att göra ditt kök enhetligt kan du välja antingen hel- eller halvintegrerad diskmaskin. Med Siemens diskmaskin SX678X36TE ges du möjlighet att få en diskmaskin som går helt i köksluckornas design och väljer du halvintegrerad så är ca ¾ integrerad medan reglagepanelen är synlig. Helintegrerad diskmaskin har reglagepanel på luckans överkant som blir synlig när du öppnar diskmaskinsluckan.

 • Tidsoptimering

  För den stressade barnfamiljen kan en diskmaskin från Siemens diskmaskin SX678X36TE med tidsoptimering bli guld värt. Med denna funktion får du samma diskresultat på en kortare tid.

 • Eco program

  Vill du skona både miljön och plånboken ska du välja en diskmaskin med Eco program. Du hittar bland annat detta menyval hos Siemens diskmaskin SX678X36TE som ger en längre disktid men som gör det på ett energieffektivt sätt. Diskar du Eco programmet nattetid när du har lägre eltaxa sparar du samtidigt på elkostnaderna.

 • Flexibel inredning

  Bli chef över din diskmaskin och möblera runt med den flexibla inredningen så att den passar efter dina behov och din disk. Fördelen med att använda Siemens diskmaskin SX678X36TE är att den ger dig stora möjligheter till att flytta bestickkorgen som du vill ha den, ändra hyllplanen så att de passar efter dina förutsättningar. Praktiskt val när du diskar med skrymmande köksartiklar.

 • Innerbelysning

  Siemens diskmaskin SX678X36TE är en diskmaskin som av tillverkare har försetts med en innerbelysning. Detta kan tyckas onödigt men det är raka motsatsen. Du ser lätt vad som finns längst in i maskinen och det är inte heller någon risk att du glömmer kvar diskad disk tack vare belysningen. Innerbelysning adderar lite lyxig känsla till diskmaskinen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens diskmaskin SX678X36TE
MärkeSiemens
Höjd (mm)865
Bredd (mm)598
Djup (mm)550
ProduktgruppDiskmaskiner
Färgintegrerad

Installation

Spänning (V)230
Elkontaktjordad stickkontakt
Nettovikt (kg)50

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)211
DiskeffektA
TorkeffektA
Standardkuvert13
Vattenförbrukning (l)7.5
Årlig vattenförbrukning (liter/år)2100
Ljudnivå (dB)42

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens