Electrolux ugnar med ångfunktion

 • Elektro-banner-laddningssida.gif

   

  Laga mat godare och enklare

  En ugn - tusen möjligheter

  Alla ugnar med ånga har samma utbud av funktioner som vanliga ugnar. Varmluft, över- och undervärme, grill och pizza/paj-läge är några exempel. Ångan är bara en ytterligare möjlighet att skapa ännu fler goda rätter. Electrolux har ett brett utbud av ugnar med ångfunktion. Från de enklaste, där man bara häller lite vatten på ett element i botten av ugnen, till de mest avancerade.

  Krispig på utsidan, saftig på insidan

  Ångugnar kan tillreda så mycket mer än bara grönsaker. Det har länge varit något av ett hemligt vapen i topprestauranger. Genom att kombinera ånga och varmluft får du förbättrad smak och textur medan den bevarar krispigheten och gör varje måltid speciell. 

   

  • Laga mat och baka med proffskvalitet
  • Bevara smak, konsistens och näringsämnen
  • Använd upp till 20% mindre energi*

   

   

   

  *Med ånga vid låga temperaturer. Intern benchmarking baserad på ett test av en Electrolux SteamPro-ugn och en Electrolux Multifunktionsugn utfört på laxfilé och kycklingbröst

 • Gör nyttig mat oemotståndlig för alla

  När du lagar mat med ångugn, blir maten uppvärmd med hjälp av vattenånga. Ånga på låga temperaturer gör att maten håller sig saftig och bevarar råvarornas smak, konsistens och näringsämnen. Resultatet är mat med restaurangkvalitet och bakning på bagerinivå. Dessutom använder du upp till 20% mindre energi när du lagar mat med ånga på låga temperaturer**.

  **Intern benchmarking baserad på ett test av en Electrolux SteamPro-ugn.

   

   

  Välj en ångugn!

 • Electrolux Steam Oven Campaign Toolkit.jpg

Ångugnar