Butiken i Stinsen köptcentrum

Premiär för uppstickarens första butik

2016-11-23

Idag skriver tidningen Market om vår nya butik i Stinsen Köpcentrum, Sollentuna.
Om du är i krokarna så är du hjärtligt välkommen förbi.

I dag förlänger Vitvaruexperten erbjudandet online och öppnar sin första fysiska butik med click and collect, betalning via Klarna och ”livspusselanpassade leveranser”.

I dag öppnar förre Media Markt-chefen Mikael Hagman sin första fysiska butik för nätuppstickarna Vitvaruexperten och Tvexperten.

Butiken ligger i Stinsen köpcentrum.

– Vi förlänger online erbjudandet som bygger på fackhandelskunskaper, livspusselanpassade hemleveranser och ett noga utvalt sortiment, säger Mikael Hagman till Market.

Butiken är en ytterligare kontaktmöjlighet för kunderna hos Tvexperten och Vitvaruexperten, men man kommer också att visa upp innovationer och mer avancerade produkter samt att ha lager för direktförsäljning.

– När vi insåg att vi tidigare än planerat kunde erbjuda våra kunder en butikslösning till en ytterst marginell kostnad var det ett enkelt beslut. Speciellt som önskemålet fanns där från våra kunder och samarbetspartners.

Kommer fler fysiska butiker?
– Konceptet är skalbart men när butik nummer två kommer, och var den skall ligga, vet vi inte. Först ska vi säkra att den här blir så bra som vi hoppas.

Vitvaruexperten grundades av Mikael Hagman, Christian Kahlson och Marcus Höglund, alla med ett förflutet hos Media Markt. 

Vitvaruexperten.com öppnade i januari 2016 och följdes av Tvexperten.com i maj.

stinsen2.jpg