Underlätta livspusslet med små medel: 4 ovärderliga prylar

2016-09-30

Diskmaskin, kylskåp, frys, tvättmaskin och ugn - vad vore livet utan alla vitvaror? Ett fullständigt kaos! Men även om hemmet kräver flera stora maskiner så finns det också mindre prylar som kan underlätta vardagen enormt.

Kickstarta morgonen med ett knapptryck

Är du också en zombie fram till att du fått första koppen kaffe? Känns det som att det tar en evighet att ladda kaffebryggaren och för kaffet att rinna ner?

siemens_kaffemaskin_espressomaskin_ti905201rw_eq9_4.jpg

Med en automatisk kaffemaskin får du smakrikt kaffe med en knapptryckning. Du kan till och med förinställa upp till 10 personliga koppar med exakt den styrka, vattenmängd och temperatur som du själv önskar. Inget plock med kaffefilter, mått eller mjölkpaket klockan sex på morgonen - tänk vad skönt! Rutinerna blir genast mycket enklare.

En kokare som gör kvällen längre

Du känner igen den: känslan av att inte ha någon tid på kvällen. När du kliver innanför dörren efter jobbet har du tusen saker att göra, men först måste du fixa mat... och sen har hela kvällen försvunnit.

timglas-tid.jpg

Matlagning kan verkligen sluka ens tid, men en långkokare sköter allt åt dig. Lägg bara i ingredienserna och ställ in timern och vips så har du tid att bocka av några grejer på att-göra-listan medan maten blir färdig!

Stressa mindre över strykhögen

Paniken när du inser att kläderna du tänkt ha ligger i strykhögen är förbi. Med en snabbstartsfunktion så är ditt ångstrykjärn igång på 2 minuter. Säg hej då till skrynkliga byxor och skjortor som strukits i all hast!

skjorta.jpg

Förutom att strykningen går snabbare får du också ett bättre resultat - den automatiska och manuella ångfunktionen för det bekvämt för dig att få ut exakt rätt mängd ånga för dina plagg.

Bli snabbfixare med mixer

Ibland orkar vi bara inte. Vi vill inte göra någon avancerad frukost eller laga en stor middag, utan hålla det så enkelt som det bara går. Men samtidigt kan det bli enformigt att bara äta knäckebröd eller snabbmat.

blenderOBHnordica.png

Med en mixer går allt mycket lättare. OBH Nordicas modell klarar både varmt och kallt innehåll, vilket gör att du till exempel kan köra frysta bär i den. Du kan till exempel gör en snabb morgonsmoothie, eller varför inte en slät soppa till kvällsmaten?