Vi rankas högst på Prisjakt!

2016-06-13

Vitvaruexperten.com är den vitvaruåterförsäljare som rankas högst hos Prisjakt. Vi är så stolta och glada över att våra kunder uppskattar oss!

6 månader efter att Vitvaruexperten.com slog upp dörrarna är vi den högst rankade vitvaruåterförsäljaren enligt den feedback som återfinns på prisjämförelsesiten prisjakt.nu. Vi är otroligt stolta över vårt betyg på Prisjakt, som ingen av våra konkurrenter slår.

Vitvaruexperten.com: 9,45
Konkurrent 1: 8,76
Konkurrent 2: 8,04
Konkurrent 3: 7,83
Konkurrent 4: 7,65
Konkurrent 5: 6,00

Tillsammans representerar ovanstående återförsäljare nära 90 % av alla köp av vitvaror i Sverige. Att vara nummer ett i kundnöjdhet bland dessa är en väldigt viktig del av vårt jobb.

Flera av kunderna som har lämnat omdömen på Prisjakt nämner våra livspusselanpassade hemleveranser som en stor bidragande faktor till det höga betyget. Därefter kommer tillgängligheten och kunskapen om vitvaror som också bidrar till att göra oss till favoriter. Alla omdömen är värdefulla för oss och vi uppskattar och tar till oss av all sorts feedback. Det är så vi kan utvecklas och bli bättre. 

Här är några av de omdömen vi har fått på prisjakt.nu:

”Bra på alla sätt. Levereras varan på utsatt tid, är det ett av det smidigaste och enklaste köp jag gjort över internet”

”Vill starkt rekommendera Vitvaruexperten. Inte nog med att de var billigast, de hade också väldigt trevlig och proffsig kundtjänst. Jag kommer absolut handla av dem igen.”

”Jag är väldigt nöjd och rekommenderar Vitvaruexperten varmt. Kommer definitivt att handla där igen.”

”Otrolig bra service! Från planering av köp till leverans! Rekommenderas! Väldig hjälpsamma alla som jag har pratat med!”

”Det bästa bemötandet jag varit med om från en butik på länge..!”

”Enkel beställning, möjlighet till faktura, höll leveranstid, flera alternativ för leverans (jag valde t ex inbärning och retur av gammal tvättmaskin - fungerade perfekt). Det gick att välja leveranstid ( intervall) direkt på hemsidan.”

Vi är otroligt tacksamma för dessa fina omdömen. Men när det gäller kundnöjdhet finns det förstås inget målsnöre, utan det gäller att hela tiden sträva efter att tillmötesgå kundernas önskemål. Därför finns det ingen tid att fira, även om vi är glada för kvittot på att vi helt klart gör något rätt. Nej, nu kavlar vi upp ärmarna ytterligare och fortsätter att överraska positivt genom att hitta nya och bättre lösningar för våra kunder.

Tack för förtroendet!

Mikael med personal