Withings, för en hälsosammare livstil

2017-05-09

Withings har som mål att använda teknologi och design för att kunna erbjuda innovativa produkter och appar som hjälper dig med din livsstil. Genom att koppla ihop olika produkter kan du få en helhetsbild över hur din fysik ser ut och hur du kan göra ändringar för att förbättra din hälsa.
Information om olika värden kan vara väldigt värdefull och det är just det som Withings kan ge dig tillgång till. Produkterna som erbjuds är inte bara för maratonlöpare och andra idrottare utan passar alla som har mål för sitt välbefinnande och som vill uppnå sina mål för en balanserad livsstil

En Withings våg är mycket mer än bara ett instrument för att väga vikt. Med mycket avancerade tekniska sensorer kan vågarna mäta många olika faktorer, inklusive kroppsfett, vattenmängd, benmassa och muskelmassa, hjärtats kondition, blodflödet och mycket mer. Det är kombinationen av all denna information som gör Withings våg till ett perfekt hjälpmedel när duska skapa ditt eget träningsschema.
 Genom att sammankoppla vågen med en Withings aktivitetsmätare eller genom att använda den inbyggda appen kan alltid ha med dig ett schema för hur mycket du bör röra dig för att uppnå dina mål. Tveka inte att göra ett köp och ta din hälsa mot nya mål!

 

Kolla in vårt sortiment från Withings här.

 

whitings.png