Franke köksläkt 600 LED 60cm (Vit)

 • Fläkt med slimmad front och inbyggd motor!
 • Behaglig LED-belysning
 • Easy Clean - lätt att rengöra och hålla fräsch år efter år
 • Intensivläge, efterventilation
Produktspecifikation
jämför
4 357:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Hanestrom 91930 299:-

Produktinformation

Franke Tube FTU 3807 I XS 77H (Rostfri) är en snygg underbyggnadsfläkt med en slimmad kant och många funktioner - via det elektroniska reglaget styr du mellan tre olika hastigher, och om inte dem gör tricket finns det intensiv-läget tillgängligt som ger max sug i 10 minuter. Metalltrådsfiltret är enkelt att avlägsna och diskas antingen för hand eller i diskmaskin. Ett bekvämlighet är att när måltiden är klar och det är dags för middag är det även dags att aktivera funktionen EVL, eller efterventilation som det heter, är en tystlåten fläktfunktion som effektivt suger åt sig det sista partiklarna av matoset. Fläkten är bekvämt utrustad med Easy Clean, vilket innebär att filtret är lättavtagbart, kan köras i diskmaskinen eller diskas för hand, likaså är de andra delarnar lätta att rengöra och komma åt. 
Fläkten har en inbyggd motor och behöver endast en ventilationskanal att ventilera ut matoset via. 

 • LED belysning

  När du väljer en fläkt med LED-belysning som t.ex. denna, Franke köksläkt 600 LED 60cm (Vit), får du både en bra och bekväm belysning men också en belysning som är otroligt energisnål och varaktig. Fördelen med LED-belysning är att de har lång brinntid och du kanske endast hinner byta ut lamporna en eller två gånger under den tiden som du har fläkten.

 • Intensivläge

  Franke köksläkt 600 LED 60cm (Vit) har utrustats med intensivläge som gör att du på ett mycket effektivt sätt snabbt kan få bort stark matos. Fläkten har en finurlig finess så att den känner av när den värsta matosen är eliminerad och återgår då till normal fläktnivå via automatisk återgång. Intensivläge är en välkommen funktion i många hushåll och speciellt användbar i hushåll med personer som är allergiska mot kraftig os.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellFranke köksläkt 600 LED 60cm (Vit)
MärkeFranke
Höjd (mm)265
Bredd (mm)598
Djup (mm)478
ProduktgruppFrånluftsfläkt
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageElektroniskt

Installation

Nettovikt (kg)18
Anslutningseffekt (W)79.4

Produktblad

EnergieffektivitetsklassC
Ljudnivå (dB)37

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor