-24%
Tom 5/3
Fyndvara

Franke spiskåpa Opal System 762-16 60cm (Rostfri)-outlketvvx

 • Fyndvara - Små repskador. Se bilder i produktbeskrivningen
 • Vägghängd spiskåpa för dig som bor i villa med centralfläkt
 • _60
 • Metalltrådsfilter
 • LED-belysning
Produktspecifikation
jämför
9 2497 000:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Franke spiskåpa Opal System 762-16 60cm (Rostfri) 110.0325.307 är en vägghängd spiskåpa i snygg kombination av rostfritt och glasbåge. Spiskåpan har ingen inbyggd motor förutom ett motoriserat timerstyrt spjäll (60 min), vilket man kan öka och minska luftflödet med samt justering av grund- och forceringsflöde via det elektroniska touch-reglaget. Spiskåpan behöver sammankopplas till fastighetens gemensamma centralventilation. Metalltrådsfiltret är enkelt att avlägsna och kan antingen diskas för hand eller smidigt i diskmaskinen. Denna är även utrustad med transformator som innebär att att det går att styra hastigheten på själva aggregatet eller ventilationsfläkten. 

 

frankerepa1.jpgfrankerepa2.jpgfrankerepa3.jpg

 • LED belysning

  När du väljer en fläkt med LED-belysning som t.ex. denna, Franke spiskåpa Opal System 762-16 60cm (Rostfri)-outlketvvx, får du både en bra och bekväm belysning men också en belysning som är otroligt energisnål och varaktig. Fördelen med LED-belysning är att de har lång brinntid och du kanske endast hinner byta ut lamporna en eller två gånger under den tiden som du har fläkten.

 • Vägghängd

  Det finns en rad olika monteringsmöjligheter att välja på när du ska köpa en fläkt. Många, precis som Franke spiskåpa Opal System 762-16 60cm (Rostfri)-outlketvvx, är tillverkade för att hängas på väggen. När du köper en vägghängd fläkt är det viktigt att du säkerställer väggens kapacitet och att monteringsanvisningarna följs till punkt och prickar alternativt att du anlitar hantverkare.

 • Centralfläkt

  Centralfläkt är vanligt i flerbostadshus och har en förnämlig förmåga att reducera fläktljudet så att det inte hörs i lägenheten. Denna typ av fläkt kräver oftast installation av yrkeskunnig personal för bästa resultat. Är du intresserad av en centralfläkt så kan vi bland annat rekommendera Franke spiskåpa Opal System 762-16 60cm (Rostfri)-outlketvvx.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellFranke spiskåpa Opal System 762-16 60cm (Rostfri)-outlketvvx
MärkeFranke
Höjd (mm)940
Bredd (mm)598
Djup (mm)490
ProduktgruppSpiskåpa
FärgRostfri

Installation

Nettovikt (kg)14

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor