-18%
Tom 31/3
Fyndvara

Electrolux fläkt LFP226W--Outlet

 • Utdragbar fläkt 60 cm. Den effektiva motorn tar bort matoset så att du kan njuta av att vara i köket.
 • Ljudnivå (mx/min): 58 dB / 52 dB
 • Kapacitet (hög/låg): 368 / 256 m³/h
 • Ledbelysning och tre hasitgheter. kolfilter ingår ej.
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
3 2992 690:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

En snygg look som ger dig mer skåputrymme Snyggare och bekvämare med integrerad utdragbar fläkt Denna sofistikerade, utdragbara spisfläkt är helt integrerad i köksskåpet. Den är nästan osynlig när du inte använder den, och ger mer skåputrymme. Om du vill ha ett strömlinjeformat, sofistikerat kök, kommer denna nästan osynliga, utdragbara köksfläkt att vara en perfekt match. Fläkten, med sin eleganta och stilfulla design, är helt integrerad i köksskåpet, som också ger dig mer utrymme för dina köksredskap. Tar bort oset effektivt Tar effektivt bort oset och gör luften fräsch i köket Skapa en fräsch miljö i köket och ät och slappna av. Den effektiva motorn tar bort matoset så att du kan njuta av att vara i köket. Enkla fläktinställningar Köksfläktens ljusinställningar och fläkthastighet kan ändras snabbt och enkelt. Din köksfläkts funktioner kan lätt nås med de intuitiva elektroniska kontrollerna. Justera ljuset eller fläkthastigheten för snabb och flexibel matlagning. Rent filter, ren luft Tvättbart filter som renar luften Filtret ger ett kontinuerligt effektivt skydd för ditt kök. Och eftersom det går att diska renar det luften i ditt kök under längre tid. Antal hastigheter: 3 Evakuering eller recirkulation möjlig, om kolfilter (extra tillbehör) används Tryckknappstyrning med 3 hastigheter Typ av lampa och antal: LED bulb, 2 Fettfiltertyp och antal: Aluminium, 2

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux fläkt LFP226W--Outlet
MärkeElectrolux
Höjd (mm)40
Bredd (mm)598
Djup (mm)300
ProduktgruppFläkt
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageMechanical push buttons|Micro switch

Installation

Nettovikt (kg)12.5
Anslutningseffekt (W)120
Spänning (V)220-240
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)150

Produktblad

EnergieffektivitetsklassC
Årlig energiförbrukning (kWh/år)58
Flödesdynamisk KlassE
Effektivitetsklass BelysningE
Effektivitetsklass FettfiltreringC
Ljudnivå (dB)58-65

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux