-50%
Tom 31/12
Outlet

Electrolux LFP516X

 • Utdragbar fläkt där det glaset viks ut för att fånga in mer ångor och lukt
 • Diskret köksfläkt med tryckknappstyrning med 3 hastigheter
 • Evakuering eller recirkulation möjlig, om kolfilter (extra tillbehör) används
 • Kapacitet, max, m3/h 647. Kapacitet, min, m3/h 272
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
7 9993 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Gör matlagningen enklare Vår utdragbara köksfläkt ger enastående prestanda i ett diskret format. Vår diskreta köksfläkt passar perfekt in med dina köksskåp. Den snygga designen passar med vilken inredning som helst, och det moderna glaset viks ut för att fånga in mer ångor och lukt. Dessutom ger den snygga finishen en känsla av stil till din nuvarande inredning. Bättre ljus mindre energi LED-ljus för bättre koll på maten Energieffektivt LED-ljus passar perfekt i köket där man behöver ljuset under en lång period. Ljust, lång hållbarhet och energieffektivt, perfekt anpassat för ett modernt hem. Enkla fläktinställningar Köksfläktens ljusinställningar och fläkthastighet kan ändras snabbt och enkelt. Din köksfläkts funktioner kan lätt nås med de intuitiva elektroniska kontrollerna. Justera ljuset eller fläkthastigheten för snabb och flexibel matlagning. Fäll ut för renare matlagning Tryck bara tillbaka fläkten när den inte används. Få mer utrymme och snyggare kök med Electrolux spisfläkt. Den är inbyggd i skåpet och dras bara ut när den behövs. Det gör att köket är snyggt och funktionellt oavsett vad du lagar. Renare luft i köket utan os Få fräsch luft snabbt i köket med hjälp av denne effektiva motor Denna avancerade fläkt har en kraftfull motor som snabbt tar bort matos. Du kan njuta av en renare luft medans du lagar mat och äter. Antal hastigheter: 3 Evakuering eller recirkulation möjlig, om kolfilter (extra tillbehör) används Tryckknappstyrning med 3 hastigheter Typ av lampa och antal: LED Spotlight, 2 Fettfiltertyp och antal: Aluminium, 1

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux LFP516X
MärkeElectrolux
Höjd (mm)340
Bredd (mm)560
Djup (mm)310
ProduktgruppFläkt
FärgRostfri

Produktöversikt

Typ av reglageMechanical push buttons|Micro switch

Installation

Nettovikt (kg)7.8
Anslutningseffekt (W)290
Spänning (V)220-240
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)150

Produktblad

EnergieffektivitetsklassB
Årlig energiförbrukning (kWh/år)56.4
Flödesdynamisk KlassB
Effektivitetsklass BelysningA
Effektivitetsklass FettfiltreringC
Ljudnivå (dB)Ljudnivå, max, dB(A) 69

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux