-35%
Tom 31/3
Fyndvara

Franke köksfläkt 600 LED 70cm (Vit)--Outlet

 • Fläkt med inbyggd motor som kräver egen ventilationskanal / kolfilter
 • Bredd: 70, Energieffektivitet: C, 79.4 kWh/år
 • Easy Clean - enkelt och smidigt att rengöra fläkten som håller den fräsch år efter år!
 • Kapacitet: 620 m3/h
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
6 9514 490:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Franke 600 LED 70cm (Vit) - Frankes köksfläkt i rostfri design är utrustad med generösa 3 hastigheter, som gör att matoset inte har en chans, och om det skulle gå extra hett till i spisen, under det behagliga ljuset från LED-belysningen, under tillagningen finns även intensiv-läget som under tio minuter maxar effektiviteten för att inget matos ska slippa undan. Fläkten är bekvämt utrustad med Easy Clean, vilket innebär att filtret är lättavtagbart, kan köras i diskmaskinen eller diskas för hand, likaså är de andra delarnar lätta att rengöra och komma åt. Ett bekvämlighet är att när måltiden är klar och det är dags för middag är det även dags att aktivera funktionen EVL, eller efterventilation som det heter, är en tystlåten fläktfunktion som effektivt suger åt sig det sista partiklarna av matoset.  Spisfläkten har inbyggd motor och kräver egen ventilationskanal för att ventilera ut matos.

OBS! vid kolfiltermontage tillkommer skorsten.

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • LED belysning

  När du väljer en fläkt med LED-belysning som t.ex. denna, Franke köksfläkt 600 LED 70cm (Vit)--Outlet, får du både en bra och bekväm belysning men också en belysning som är otroligt energisnål och varaktig. Fördelen med LED-belysning är att de har lång brinntid och du kanske endast hinner byta ut lamporna en eller två gånger under den tiden som du har fläkten.

 • Intensivläge

  Franke köksfläkt 600 LED 70cm (Vit)--Outlet har utrustats med intensivläge som gör att du på ett mycket effektivt sätt snabbt kan få bort stark matos. Fläkten har en finurlig finess så att den känner av när den värsta matosen är eliminerad och återgår då till normal fläktnivå via automatisk återgång. Intensivläge är en välkommen funktion i många hushåll och speciellt användbar i hushåll med personer som är allergiska mot kraftig os.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellFranke köksfläkt 600 LED 70cm (Vit)--Outlet
MärkeFranke
Höjd (mm)265
Bredd (mm)698
Djup (mm)478
ProduktgruppFrånluftsfläkt
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageElektroniskt

Installation

Nettovikt (kg)15

Produktblad

EnergieffektivitetsklassC
Årlig energiförbrukning (kWh/år)79.4
Flödesdynamisk KlassD
Effektivitetsklass BelysningA
Effektivitetsklass FettfiltreringB
Ljudnivå (dB)68

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor