-17%
Tom 31/3
Fyndvara

Siemens gashäll EP7A6QB20--Outlet

 • Wokbrännare med 4,0 kW effekt är idealisk för en rad olika maträtter, även i stora mängder.
 • stepFlame-teknik: exakt värmereglering i nio steg.
 • Siemens hälldesign passar för en infälld eller något höjd inbyggd installation.
 • Den moderna glaskeramikytan är extremt värmetålig och lätt att rengöra. Hög kvalitet i material och utförande - enskilda grytstöd i gjutjärn.
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
8 0356 690:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Komfort Svärdvred Grytstöd av gjutjärn, gummifötter planoDesign Professionellt utrustad stepFlame-teknologi Enhandständning av gasbrännare, tändningsfunktion på vreden Specifikationer häll 5 gasbrännare 2 Normal-, 1 snabb-, 1 spar- och 1 wokbrännare I mitten: Wokbrännare, upp till 4 kW (beroende på typ av gas) Fram till vänster: Sparbrännare, upp till 1 kW (beroende på typ av gas) Fram till höger: Normalbrännare, upp till 1.75 kW (beroende på typ av gas) Bak till vänster: Normalbrännare, upp till 1.75 kW (beroende på typ av gas) Bak till höger: Starkbrännare, upp till 3 kW (beroende på typ av gas) Termoelektrisk tändsäkring av gasbrännare Teknisk information Förinställd på naturgas (20 mbar) Flaskgasmunstycken medföljer (28-30/37 mbar) Installation Två möjligheter för inbyggnad: Planoinstallation i arbetsbänkens sten- eller kakelyta alternativt traditionell installation i arbetsbänken

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens gashäll EP7A6QB20--Outlet
MärkeSiemens
Höjd (mm)45
Bredd (mm)752
Djup (mm)520
ProduktgruppHäll
Färgsvart

Produktöversikt

Typ av reglageSvärd vred

Installation

Nettovikt (kg)18.027
Spänning (V)220-240
Elkontaktutan stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)100

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens