-21%
Tom 30/8
Fyndvara

Smeg gashäll PV164CB

 • 60 cm Gashäll i vit keramik
 • 4 gasbrännare
 • Elektronisk tändning
 • Säkerhetsventiler
 • Dysor för stadsgas (G110) finns att köpa till
Produktspecifikation
jämför
11 9909 490:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

4 brännare
Vänster bak: 1700 W
Vänster fram: 1700 W 
Höger bak: 3000 W
Höger fram: 1100 W
Vitlackerade pannställ i gjutjärn
Högeffektiva brännare
Elektronisk tändning
Säkerhetsventiler
Levereras med dysor för naturgas(G20)
Dysor för gasol(G30) medföljer

 

Gashäll från SMEG - PV164CB

 • Pannställ i gjutjärn
 • Högeffektiva brännare
 • Elektronisk tändning
 • Säkerhetsventiler

Hög prestanda och unik design. Smegs hällar kombinerar högkvalitativa material med den allra senaste tekniken. Du kan välja mellan en mängd olika former, storlekar och tillagningsmetoder för att försäkra dig om att hällen verkligen matchar designen på din ugn.

Gashällen är det alla kockar i alla tider har älskat. Värmen ändras snabbt och effektivt och du kan bli den hemma kock du alltid drömt om. Det som är extra bra är att det följer med gasdysror till alla gassorter när du köper denna spis.

SMEG Linea serie: Linea-serien innehåller ett brett urval av produkter som utvecklats av Smegs interna designstudio och som kännetecknas av en ergonomisk och väl avvägd produktutformning. De elektriska, kompakta mikrovågs- och ångugnarna, hällarna, kaffemaskinerna, vaskarna och fläktarna utmärker sig genom sin minimalistiska och utrymmesoptimerade utformning. Extra anmärkningsvärda är handtagen, de genomskinliga vreden eller touchkontrollerna samt glasdetaljerna. Att kombinera glas och rostfritt stål på det här sättet är helt i linje med de senaste trenderna inom design. Man får heller inte glömma topprestandan och den ultramoderna tekniken i produkterna. Bland exemplen kan nämnas: elektriska ugnar med maximal kapacitet som kan ge energibesparingar på 20 % jämfört med vanliga klass A-produkter; högeffektiva brännare; samt våra ytterst mångfasetterade helautomatiska kaffemaskiner som gör att du kan avnjuta kaffe, cappuccino och andra varma drycker av högsta kvalitet hemma i stället för att besöka ett café.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp: Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSmeg gashäll PV164CB
MärkeSmeg
Höjd (mm)40
Bredd (mm)600
Djup (mm)510
ProduktgruppHällar
FärgVit

Installation

Nettovikt (kg)13,0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor