-28%
Tom 30/4
Fyndvara

Eico häll med fläkt NikolaTesla One BL/A/Mix--Outlet

 • 80 cm inuktionshäll
 • Häll och fläkt i ett paket
 • Koppla ihop 2 zoner, Power Boost
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
27 58519 999:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

En spishäll behöver en fläkt för att avlägsna lukt och ånga. En fläkt behöver mycket utrymme. Utrymmet kan vara begränsat i ditt kök, eller så föredrar du en luftig design av köket. Säg hej till Elica NikolaTesla One - en innovativ två-i-ett-lösning som förnyar hela konceptet med matlagning.

Induktionskokning
Induktionskokning är en modern matlagningsmetod som använder elektrisk induktion istället för traditionella värmeelement. Värme genereras endast i botten av kärlet och ytan på en induktionshäll håller sig sval och säker att röra vid matlagning. Detta minskar också värmeförlusten och gör induktionskokningen mer energieffektiv.

Värmezoner
Induktionshällen har fyra individuellt kontrollerade värmezoner för matlagning och Boost-funktion på varje zon. Behöver du mer utrymme för extra stora grytor, kokkärl eller stekpannor? Koppla samman två värmezoner till en enda stor värmezon.

Automatisk igenkänning
Minska onödig energiförbrukning - induktionshällen informerar dig om värmezoner som är aktiva men inte används och den kan automatiskt aktivera en värmezon när den upptäcker att ett kärl har placerats på den.

Luftfiltrering
Den integrerade köksfläkten avlägsnar ånga och lukt snabbt rakt från toppen av hällen med en tystgående fläkt med hög hastighet. Luften recirkuleras antingen genom ett regenererande keramiskt filter eller leds ut genom en luftkanal, beroende på vilka möjligheter du har i köket.

Automatiskt samspel
Låt luftfiltreringen slås på automatiskt baserat på hur många värmezoner du använder och på vilken effektnivå. Detta innebär färre distraktioner under matlagningen.

Touch-kontroll
Touch-kontrollen med 10-steg reagerar snabbt och noggrant - vilket ger dig total kontroll över dina värmezoner och luftfiltreringen.

Säkerhet
Förhindra olyckor i köket med ett barnsäkert lås och säker aktivering av hällen. Indikator av resterande värme informerar dig också om vilka zoner som fortfarande är varma att röra när du är klar med matlagningen. Med Stop and Go-knappen kan du avaktivera alla kokzoner samtidigt med en enda knapptryckning - t.ex. om du tillfälligt gå iväg, och sedan aktivera dem igen.

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellEico häll med fläkt NikolaTesla One BL/A/Mix--Outlet
MärkeEico
Höjd (mm)210
Bredd (mm)830
Djup (mm)515
ProduktgruppInduktionshäll
FärgSvart

Produktöversikt

Typ av reglageTouch
TimerfunktionJa

Installation

Nettovikt (kg)37,0
Spänning (V)230
ElkontaktNej

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor