-57%
Tom 29/11
Black Friday

Eico häll med fläkt NikolaTesla BL/A/83--Outlet

 • Induktionshäll med inbyggd fläkt. Hällen har steksensor och boostfunktion.
 • Manöverpanel: Slidetouch. Hällen har rundade hörnen, man kan välja att installera den ovanpåliggande eller planmonterad.
 • Fläktens kapacitet: 200 – 620 m³/tim Airmatic-funktion justerar sugeffekten automatiskt
 • Produktmått (BxD): 830 x 515, Inbyggnadsmått (BxDxH): 807 x 492 x 210 mm
 • Outletprodukt, originalförpackningen är öppnad. Påverkar ej garantin.
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

NIKOLATESLA SWITCH BL/A/83

by Elica

Kombinationslösning med fläkt integrerad i häll, Med inbyggd motor

Stram design och rena linjer markeras i den exklusiva NikolaTesla Switch. Modellen är i sin enkelhet byggd över en simpel induktionshäll med en display som blir helt osynlig i standby-tillstånd. Området med fläkten är dolt av en glas- och gjutjärnsring, som är mycket karaktäristiskt för modellen.

Specifikationer NikolaTesla Switch BL/A/83 42.995,00 kr Artikelnummer: 4987 Finish: Rak kant, svart glas System: Fläkt integrerad i häll Flyttar luften med 5,1 m/s Airmatic helautomatisk sensor teknologi Wireless connection mellan kåpa och spishäll Slider touch-kontroll 10 effektlägen med light guide Induktionshäll med intelligent induktion Én "Keep Warm" funktion Överbryggningsfunktion; i båda sidor kan främre kokzon och bakre zonen kombineras till att användas som en stor kokzon på 20x36cm Grytor och pannor avläsning Automatic zone-activation system STOP-AND-GO funktion Energibooster funktion Uppkokningsfunktion Restvärmeindikator Äggklocka med automatisk avstängning Äggklocka Säkerhetsavstängning Barnsäkerhetslås Bredd: 830 mm Djup: 515 mm Indbygning: 807 x 492 x 210 mm Kontroll: Slidertouch-kontroll med light guide - 8 trin + Sensor - 2 intensiv Luftutblås: 90x220 mm Luftflöde: 135-375 (630) m3/t Ljudnivå: 33-59 dB Effektivitet: A Luft C Filter Notera:

Airmatic funktionen justerar effektläge automatiskt. Hällen har rundade hörn och man kan välja att installera den, antingen ovanpåliggande eller planmonterad.

Kokzoner: 4

INDUKTIONSHÄLL MED INTELLIGENT INDUKTION

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellEico häll med fläkt NikolaTesla BL/A/83--Outlet
MärkeEico
Höjd (mm)210
Bredd (mm)830
Djup (mm)515
ProduktgruppInduktionshäll
FärgSvart

Produktöversikt

Typ av reglageTouch
TimerfunktionJa

Installation

Nettovikt (kg)37,0
Spänning (V)230
ElkontaktNej

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA
Årlig energiförbrukning (kWh/år)50
Ljudnivå (dB)66

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor