Siemens helautomatisk kaffemaskin TE613209RW

 • Enkel och snygg touch-LCD-display
 • One Touch - Ett knapptryck oavsett espresso, cappuccino eller latte macchiato
 • Aroma Double - Maler och brygger två gånger med 15 bar pumptryck
 • Keramisk kvarn, gör även att maskinen är tystgående
 • Vi visar stor utställning av Siemens kaffemaskiner i vår butik i Sollentuna
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Siemens helautomatisk kaffemaskin TE613209RW EQ.6

Helautomatisk espressomaskin med snabb uppvärmning och Siemens innovativa värmesystem -SensoFlow System, som serverar kaffe med perfekt resultat varje gång tack vare både ideal och konstant bryggtemperatur.  15 bars tryck och AromaPressure System bryggteknik som förfuktar kaffet och säkerställer ett optimalt tryck för nå bästa arom.

 

OneTouch funktion för att göra espresso, Café Créme, cappuccino, Latte, mjölkskum eller hett vatten med bara en knapptryckning. Espresso går dessutom att brygga två koppar åt gången. Inbyggd mjölkskummare med separat mjölkbehållare i rostfritt stål. Mjölken kan antingen tas från denna mjölkbehållare eller direkt ur ett mjölkpaket. Tack vare att mjölkskummaren sitter integrerad i kaffeutloppet kan man även göra mjölkdrycker med OneTouch funktionen.

Siemens TE603209RW har dessutom Siemens mycket populära AromaDouble Shot funktion som maler kaffe i två omgångar och ger dig ett extra starkt kaffe med mindre beska utan att göra några kompromisser med den fylliga aromen.

Inställbar dryckestemperatur som går att programmera i tre individuella lägen. Det går dessutom att enkelt via två vred ställa in koppstorlek och styrka per kopp.

Övrig utrustning:

 • Tyst keramisk kvarn som är utav extra hållbar kvalitet.
 • Vattentank på 1,7 liter som är avtagbar
 • Bönbehållare på 300 gram med ett lock som bevarar aromerna i kaffebönorna
 • Separat fack för färdigmalet kaffe
 • Siemens koppgaranti garanterar oförändrat resultat på kaffet upp till 15 000 bryggningar. Gäller vi icke kommersiell användning och max i 24 månader
 • Helt automatiskt program för rengöring utav bryggenhet samt för avkalkning. Maskinen sköljer dessutom igenom bryggenheten efter varje kopp för att säkerställa både hygien och bästa smak
 • Bryggenheten är urtagbar för att underlätta rengöring. Mjölkskummaren rengör man lätt genom att välja program "milk clean" som finns direkt på displayen 
 • Display med över 15 olika språk
 • Varning när vattentank eller bönbehållare behöver fyllas på
 • Automatisk avstängning 
 • Isolerad termos mjölkbehållare med förslutningsbar lock (0,5 L kapacitet)

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens helautomatisk kaffemaskin TE613209RW
MärkeSiemens
Höjd (mm)385
Bredd (mm)280
Djup (mm)479
ProduktgruppAutomatisk kaffebryggare
Färgsvart

Produktöversikt

Typ av reglagedisplay, omkopplare till/från, touch keys

Installation

Nettovikt (kg)10
Anslutningseffekt (W)1500
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)100.0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens