Siemens helautomatisk kaffemaskin EQ.9 TI905201RW

 • Helautomoatisk kaffemaskin med 19 bars tryck
 • BaristaMode - Ställ in kaffesmak efter eget tycke och reglera temperatur direkt på displayen
 • Automatisk rengöring utav mjölkfunktion
 • Touch skärm med färgdisplay
 • Spara din perfekta kaffekopp i favoriter
Produktspecifikation
jämför
16 99011 890:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Bravi Bravi-superior 749:-
Bravi Bravi-bar 699:-
Bravi Bravi-crema 599:-

Produktinformation

Kampanj med 20% rabatt gäller 1/11 - 20/11. Använd kampanjkod espresso i kassan för att aktivera kampanjenSiemens helautomatisk kaffemaskin  TI905201RW EQ.9

Överträffar förväntningarna även från den mest krävande kaffeälskaren. En extra tystgående kvarn, 19 bars tryck, automatisk ångrengöring utav mjölksystemet, Barista mode för individuella instställningar på flera familjemedlemmar och allt enkelt att sköta via en färgdisplay med touch knappar. Den rostfria designen framhäver den exklusiva produktern ytterligare och den rostfria plattan ovanpå maskinen är dessutom en koppvärmare.

 • Helautomatisk. En helautomatisk kaffemaskin är det rätta valet för dig som uppskattar ditt kaffe, men inte vill lägga ner det arbete som en manuell espressomaskin innebär. Allt du behöver göra är att fylla på dina favorit bönor och vattenbehållaren och sedan är du en knapptryckning ifrån en smakrik kopp kaffe. En automatiska mjölkskummaren ger dig dessutom en mängd varianter som cappuccino eller latte.
 • ​Kaffekvarn med SilentCeram Drive.Tack vare den keramiska kvarnen är EQ 9 den mest tystgående av Siemens automatiska kaffemaskiner.  
 • Bönbehållare med lock som håller kvar aromen. Ett lufttätt lock gör att bönorna förvaras under de rätta förhållandena och innebär att smaken bevaras längre. Kapacitet 235 gram bönor. Det finns även ett fack för färdigmalt kaffe om bönorna skulle vara slut.
 • BaristaMode. Ställ in personliga inställningarna för flera familjemedlemmar. Går att programmera upp till 10 förinställda så att alla får precis vad de gillar mest. Välj styrka, vattenmängd och temperatur själv.
 • TFT-display i färg. Den stora färgskärm med interaktiv meny är mycket enkel att använda och förhöjer det exklusiva intrycket utav maskinen. Menyn finns på flera olika språkval med bland annat Svenska.
 • OneTouch-funktion. Med en enkel knapptryckning har du en kopp Espresso, Ristretto, Espresso Macchiato, Cappuccino eller Latte. För de flesta varianterna kan man även via ett knapptryck få två koppar.
 • 19 bars tryck. Värmesystem som garanterar konstant temperatur och 19 bars tryck, detta ger en perfekt kopp varje gång.
 • Justerbar pip. Pipen går att ändra i höjd för att kunna använda olika typer utav koppar. Maxhöjd 15 cm 
 • AutoCleanMilk. För bästa möjliga hygien så rengör masksinen mjölksystemet efter varje tillagad kopp. Kapacitet på mjölkbehållren är 0,5 liter.
 • Rengöring. Om man regelbundet rengör och avkalkar maskinen så förlänger man hållbarheten och säkrar att kaffet har rätt smak. Automatiska rengörings- och avkalkningsprogram hjälper dig med detta och rengörings/avkalkningsproduker finns att köpa i handeln. Bryggenheten är dessutom löstagbar för att enklare underlätta.

 

 

 

Viktigaste egenskape
AutoMilkClean: helt automatisk rengöring av mjölksystemet med ånga efter varje använding.
SuperSilent: Siemens tystaste helautomatiska espressomaskin
BarsisaMode: Fler arominställningar för den sanne konnässören
SensoFlow System : innovativt värmesystem serverar snabbt perfekt kaffe varje gång tack vare ideal och konstant bryggtemperatur.
Aktiv koppvärmare, egen på/av knapp
Exklusiv keramisk kaffekvarn – silentCeram Drive - med isolering för låg ljudnivå
19 bars tryck

Dryck/smak
Med ett enkelt knapptryck - oneTouch funktion för: Ristretto, espresso, Espresso Macchiato, Café Crème, cappuccino, Latte Macchiato, kaffe med mjölk, varm mjölk, mjölkskum, hett vatten
AromaIntense: Bättre aromutvinning genom anpassningsbar brygghastighet
AromaDouble Shot, mal kaffet i två omgångar och ger dig extra starkt kaffe utan att kompromissa med den fylliga aromen.
CoffeeSensor System: Malningen justeras automatiskt beroende på bladningen av bönor

Komfort
Användarvänlig högupplöst färg TFT-display med interaktiv, guidande meny
10 profiler spara favoritinställningar för upp till 11 drycker för 10 profiler
Integrerad mjölkbehållare, enkel att ta bort, passar i kylskåpsdörren & tål maskindisk
OneTouch DoubleCup: Brygg och servera två koppar i ett enda moment - kaffe och även Cappuccino eller Latte Macchiato

Hygien
Helautomatiskt rengörings- och avkalkningsprogram
Urtagbar bryggenhet, enkel att rengöra.
Automatiskt avspolningsprogram när maskinen stängs av eller startas

 

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens helautomatisk kaffemaskin EQ.9 TI905201RW
MärkeSiemens
Höjd (mm)382
Bredd (mm)316
Djup (mm)470
ProduktgruppAutomatisk kaffebryggare
Färgädelstål

Produktöversikt

Typ av reglage, belyst, display, Låga knappar/reglage

Installation

Bruttovikt (kg)13.0
Anslutningseffekt (W)1500
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)100.0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens