Nespresso kapselmaskin Expert&Milk C85

 • 5 års garanti
 • Integrerad mjölkskummare
 • Skräddarsy ditt kaffe med app
 • 4 koppstorlekar
Produktspecifikation
jämför
2 690:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Kapselmaskin Expert&Milk svart från Nespresso är en ny maskin som tar en perfekt kopp espresso till en helt ny nivå av kaffe expertis och upplevelse.

Nespresso Expert erbjuder en mängd olika funktioner. Rotera enkelt vreden för att anpassa inställningarna efter din personliga smak. Du kan välja mellan fyra olika koppstorlekar: Ristretto, Espresso, Lungo och nya Nespresso Americano - för en lång och mild kaffeupplevelse - samt varmvatten. Du kan dessutom välja mellan tre olika temperaturer: varmt, mycket varmt och hett.

Maskinen har två separata vattenledningar: en för kaffe och en enbart för vatten, för att garantera en kopp kaffe av högsta kvalitet, gång efter gång.

I linje med maskinens design och finish finns även en helt integrerad Aeroccino 3 mjölkskummare som kommer hjälpa dig skapa smakrika mjölkdrinkar.

Para din maskin till Nespresso Appen på din smartphone för att skräddarsy dina kaffestorlekar, förenklad maskinunderhållning och assistans samt för att få tillgång till avancerade funktioner. Med dess nya intuitiva gränssnitt kan du enkelt ändra dina kaffeinställningar, spara dina favorit-recept, schemalägga nästa bryggning samt se till så du aldrig får slut på kapslar.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellNespresso kapselmaskin Expert&Milk C85
Höjd (mm)287
Bredd (mm)381
Djup (mm)223
ProduktgruppKapselmaskin
FärgSvart

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)5
Anslutningseffekt (W)2090
Spänning (V)230

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor