Princess fritös Aerofryer XL 182021

 • Multifunktionell luftfritös
 • Fritera, stek, baka, grilla mm.
 • Ett hälsosammare alternativ för krispiga friterade rätter
 • Stor skål med voylm på 3,2 liter
 • 7 förinställda program för perfekta resultat varje gång
Produktspecifikation
jämför
1 390:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Princess Aerofryer XL 182021 gör det möjligt att steka, baka, grilla och fritera hälsosamma måltider för hela din familj. Kapaciteten på 3,2 liter gör det möjligt att göra upp till 5 portioner krispiga och läckra pommes frites på en gång. Tack vare den digitala displayen och de 7 förprogrammerade inställningarna är det enkelt och roligt att laga mat i Aerofryer. Att servera hälsosam mat som hela familjen älskar har aldrig varit så enkelt.

Den senaste tekniken inom varmluftstekning
På grund av den unika kombinationen av varmcirkulationsluft och den lätt justerbara temperaturen är matlagning med Princess Digital Aerofryer XL hälsosam med låg fetthalt. High Speed ​​Air Conveection Technology säkerställer att du inte behöver olja för att få ett perfekt och krispigt resultat.

Enkel att använda
Att servera maten är enkelt och säkert med den avtagbara korgen med coolt handtag. Den avtagbara korgen och den nonstickbelagda lådan på Princess Digital Aerofryer XL är diskmaskinssäker så att rengöra Aerofryer är en barnlek. Med sina halkfria fötter står Aerofryer robust på nästan alla ytor så att den inte faller eller glider lätt. En annan säkerhetsåtgärd är överhettningsskyddet som gör att Aerofryer inte blir för varm. Princess-friteraren blir din nya favoritköksredskap för utsökt och hälsosam mat.

Mångsidig och enkel med sju förprogrammerade inställningar
Princess Digital Aerofryer XL kan också grilla, steka och baka dina favoriträtter. Om du inte vet den perfekta temperaturen och tillagningstiden så har Princess Aerofryer sju förprogrammerade inställningar, tryck på en knapp för chips, kött, fisk, räkor, kyckling, biff och tårta. Om du hellre använder dina egna temperatur- och tidsinställningar kan du använda den användarvänliga digitala kontrollpanelen med integrerad timer.

Varm luft istället för olja
Du behöver lite eller ingen olja på grund av den varma cirkulerande luften för tillagning av pommes frites, kött, fisk och grönsaker. Det rekommenderas att när du använder färsk potatis lägger du till en matsked olja för ett krispigt resultat. Aerofryer kan värma upp rätter utan att torka dem som en mikrovågsugn.

Vad finns i lådan:
Princess Aerofryer XL, grillställ, bruksanvisning

Anledningar att välja Princess Aerofryer XL:

 • Grill, steka och baka dina favoriträtter med färre kalorier men bibehålla samma smak och konsistens som en konvektions fritös
 • Höghastighetsluftskonvektionsteknik gör att ingredienser endast kan tillagas med varmluft
 • Enkel att använda, justerbar temperaturkontroll, integrerad timer och digital kontrollpanel
 • Den stora volymen (3,2 liter) ger tillräckligt med pommes frites för 5 portioner i en bakning
 • De avtagbara och diskmaskinsäkra delarna möjliggör enkel rengöring

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellPrincess fritös Aerofryer XL 182021
MärkePrincess
ProduktgruppAeroFryer
FärgSvart

Installation

Nettovikt (kg)5,28

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor