Princess fritös Steam Aerofryer

 • 2-i-1 ångugn och luftfritös
 • Utökade möjligheter för att laga hälsosamma friterade rätter
 • Justera enkelt tillagningsinställningar med den lättanvända digitala displayen
 • Stor volym på 6,5 och hög effekt på 1700 W
Produktspecifikation
jämför
1 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Med den nya Princess 182080 Steam Aerofryer har du den perfekta kombinationen för att äta ännu hälsosammare. Denna innovation har nu även ång-funktion. Med en kapacitet på 6,5 liter kan du enkelt förbereda en hel måltid för hela familjen. Oavsett om det är pommes frites eller ångade grönsaker med kött? Allt kan förberedas i den här apparaten.

2-i-1 ångugn och aerofryer
Denna nya innovation från Princess är unik i sitt slag. Aerofryer med inbyggd ångugnsfunktion säkerställer att du kan äta ännu hälsosammare än tidigare. Ångfunktionen säkerställer att färg, konsistens och fukt samt vitaminer och mineraler bibehålls, så du serverar hälsosammare och godare måltider av bättre kvalitet. Vill du göra den perfekta bakade potatisen? Fyll vattentanken och ånga potatisen först med ångfunktionenMed denna Aerofryer behöver du bara en enhet för att använda de två olika funktionerna. Princess Steam Aerofryer erbjuder oändliga alternativ för olika rätter och recept.

Stor volym på 6,5 liter
Den stora volymen på 6,5 liter och den höga effekten på 1700 watt gör apparaten till din nya bästa vän i köket. Att laga mat för en större grupp är inte längre ett problem med detta kraftpaket. Princess Steam Aerofryer har ett temperaturintervall på 40 till 200 grader och en timer som kan ställas in till 90 minuter. På så sätt kan Aerofryer börja laga mat när du vill.

Omfattande digital kontrollpanel
Princess Steam Aerofryer innehåller en praktisk och intuitiv digital kontrollpanel med pekskärm, vilket gör det enkelt att ställa in bakningstider och temperaturer. Enheten innehåller också åtta förprogrammerade program för ångade grönsaker, kyckling, fisk, kött, bröd, chips, kött, pasta och risrätter. Gillar du nybakat bröd på morgonen? Med Steam Aerofryer behöver du inte längre en brödtillverkare. Ång- och Aerofry-funktionerna gör jobbet åt dig!

Innehåller olika tillbehör
Princess Steam Aerofryer levereras med olika tillbehör, till exempel ett speciellt ångställ och en Aerofry-korg med non-stick beläggning. Tillbehören är enkla att rengöra och diskmaskinsäkra. Allt för att göra din matlagningsupplevelse så enkel som möjligt. Behöver du inspiration för goda recept? I rutan hittar du ett recepthäfte för att komma igång. Färdiglagad matlagning av alla recept i receptboken? Du hittar dussintals fler på Princess receptwebbplats, Cookwithprincess.com.

Vad finns i förpackningen:
Princess Steam Aerofyer, ångställ, aerofry-korg, recepthäfte, manual

Anledningar att välja Princess 182080 Steam Aerofryer:

 • 2-i-1 ångugn och aerofryer
 • Stor volym på 6,5 liter och hög effekt på 1700 watt
 • Laga nu ännu hälsosammare genom att behålla vitaminer och mineraler under tillagningen
 • Oändliga måltidsalternativ
 • 8 förprogrammerade program för enkel förberedelse

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellPrincess fritös Steam Aerofryer
MärkePrincess
FärgSvart

Installation

Nettovikt (kg)8,5

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor