Wilfa fritös AF1B-350

 • Ett hälsosammare alternativ för krispiga friterade rätter
 • Stor skål på 3,5 liter
 • 8 förinställda program för perfekt resutlat varje gång
 • Enkel att använda och rengöra
 • Hög effekt 1500 W
Produktspecifikation
jämför
1 690:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

CRISPIER – ETT HÄLSOSAMT SÄTT ATT FRITERA

Crispier är en fritös som ger dig möjligheten att tillaga dina favoriträtter på ett mer hälsosamt sätt med antingen lite eller ingen olja alls. Den snabbcirkulerande varmluften gör att du får ett perfekt resultat med en krispig utsida och en saftig insida.

Grilla, stek, rosta och baka

Laga enkelt dina favoriträtter som kyckling, fisk, grönsaker, pizza eller kanske en blåbärspaj. Med Crispier kan du laga både middag, snacks och dessert.

8 förinställda program

Den digitala displayen på fritösen visar värmen och återstående tillagningstid. Du kan också välja mellan åtta förinställda program, eller bara välja tid och temperatur själv. De förinstallerade programmen gör det enkelt att välja de perfekta inställningarna för just din matlagning. När maten är halvvägs klar piper maskinen tre gånger som en påminnelse om att vända eller skaka maten. Den levereras också med en praktisk avtagbar korg för att enkelt kunna skaka maten.

Kapacitet

Med dess 1500 W och 3,5 liters kapacitet kan du laga en stor mängd mat samtidigt som den är kompakt i sin design och tar mindre plats i köket.

Snabbare matlagning

Luftfritösen värms upp mycket snabbt vilket gör att du sparar värdefull tid och sänker din tillagningstid med 25-50%. Dessutom är den perfekt för att värma upp rester med, det ger maten en mer krispig, hälsosam och snabb uppvärmning. Du kan till och med lägga in aluminiumformar i fritösen, till skillnad från en mikrovågsugn.

Enkel rengöring

Med få delar som är i kontakt med maten går rengöringen av luftfritösen både snabbt, enkelt och smidigt.

Höjdpunkter

 • 1500 W
 • 3,5 liter kapacitet
 • Hälsosam och krispig mat utan olja
 • 8 förinstallerade program
 • Max temperatur 200 °C
 • Enkel att använda och rengöra

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellWilfa fritös AF1B-350
MärkeWilfa
ProduktgruppLuftfritös
FärgSvart

Installation

Nettovikt (kg)4,0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Wilfa

Wilfa | Beyond Expectations

Wilfa är ett norskägt företag som grundades 1948 och är idag en ledande leverantör av småelektriska hushållsapparater i Norden. Med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation.

Miljön och hållbarheten är  extremt viktigt för Wilfa i allt deras arbete. Därför har de från och med 1 september 2020 infört 5 års garanti på alla Wilfa-märkta produkter, något som gör dem helt unika i branschen. Wilfa är också miljöcertifierade av Miljøfyrtårn och det är något som de är väldigt stolta över.

Wilfa – Delivering Beyond Expectations
Wilfas vision är att överträffa dina förväntningar. I allt från produktdesign, kvalitet och funktioner till utmärkt kundservice -allt för att ge dig en fantastisk upplevelse när du använder deras produkter. De strävar efter att förse dig med de mest funktionella produkterna som gör det enkelt för dig att lyckas med smarta detaljer som gör vardagen enklare.

Wilfa levererar idag produkter under deras egna varumärken som är Wilfa småelektriska produkter, EGO stekpannor, kastruller och köksknivar, samt elektriska sparkcyklar från E-Way och E-Free. I Sverige ansvarar Wilfa också för import och distribution av följande produkter: Jordan Powered by Wilfa, Nivona espressomaskiner och Stadler Form klimatprodukter.

Visa produkter från Wilfa