OBH Nordica Optigrill Elite GO750DS0

 • Guidande digital skärm som enkelt visar den progressiva och verkliga statusen för maten och den återstående grilltiden
 • Grillboost för att ge köttet en grillad yta utan att översteka och 12 förinställda program
 • OptiGrill Elite hemlighet är dess unika och avancerade sensorteknologi som ger de grillresultat du önskar varje gång
 • En annan viktig faktor för framgångsrik grillning är OptiGrill grillar på båda sidor samtidigt, vilket snabbt stänger muskelfibrerna i köttet och håller muskelvätskorna på plats
 • OptiGrill Elite har också ett speciellt Frozen Food-program som grillar delikatesser som tas direkt från frysen utan avfrostning
Produktspecifikation
jämför
2 056:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

OBH Nordica Optigrill Elite GO750DS0 - OBH Nordica tar OptiGrill till nästa nivå!

OBH Nordica OptiGrill Elite har en ny typ av vägledande digital skärm med en tydlig indikator som enkelt och snabbt visar den progressiva och verkliga statusen för maten och den återstående grilltiden. Grillens 12 program är lämpliga för den mest krävande användningen. Grill Boost med snabb kraft och kraft är också ny. Du kan använda den här funktionen för att avsluta grillen på köttytan med perfekta, djupbruna och välsmakande grillpinnar utan att påverka mognadsgraden.

Nya funktioner på OptiGrill Elite:

 • Intuitiv grillguide i display
 • Nedräkningsdisplayen berättar när du ska börja grilla
 • Med påfyllningsfyllningsfunktionen grillar du flera gånger i följd med samma resultat
 • Grill BoostGrillförstärkning
 • 12 förinställda grillprogram (biff, fisk, kyckling, skaldjur, hamburgare, korv, bacon, panini, potatis, aubergine, tomat och paprika)

OBH Nordica OptiGrill Elite är ett riktig grillproffs. Som tillagar alla typer av grillade delikatesser, som krispig och mör biff, saftig fisk och kyckling, skaldjur och grönsaker. Grillen är också perfekt för att laga panini, hamburgare eller korv. Du serverar enkelt din favoritmat, från rått livsmedel till färdigt att servera - allt efter behov och smak. 

OptiGrill Elite hemlighet är dess unika och avancerade sensorteknologi som ger de grillresultat du önskar varje gång. Den intelligenta sensorn justerar automatiskt rätt tillagningstid och temperatur till tjockleken och mängden råmaterial. Nyheten med Optigrill Elite är att skärmen inte bara visar köttets mörhet utan också den återstående grilltiden. Så inget mer gissade - ingen för rå eller överstekt mat. Grillen har upp till 12 grillprogram för de vanligaste rätterna och en manuell funktion. Dessa omfattande program garanterar att du kan grilla allt från kött, lax och kyckling till aubergine, sparris och halloumi.

En annan viktig faktor för framgångsrik grillning är att OptiGrill grillar på båda sidorna samtidigt, som snabbt stänger muskelfibrerna i köttet och håller muskelvätskorna på plats. Detta garanterar alltid ett saftigt resultat. OptiGrill Elite har också ett speciellt Frozen Food-program som grillar delikatesser som tas direkt från frysen utan avfrostning.

OBH Nordica OptiGrill Elite-grillar är också lätta att använda utan fett och på så sätt får du en mer hälsosam kost. Du behöver inte tillsätta olja i grillen, och den lutande gallerns lutande form och dess upphöjda design säkerställer att fettet som droppar från maten rinner ut i behållaren framför grillen.

Avtagbara grillplattor har en non-stick beläggning som går att diska i diskmaskinen, så rengöring är lika enkelt som matlagningen.

Effekt: 2000 W.
Non-stick beläggning
Matlagningsyta: 800 cm² (6-8 portioner).
Frozen Food-program för att grilla frysta livsmedel.
Manuell funktion (4 standardinställningar 110-250 ° C).
12 automatiska program: biff, fisk, kyckling, skaldjur, hamburgare, korv, bacon, panini, potatis, aubergine, tomat och paprika.
Avtagbara grillar och fettuppsamlingskärl som går att diska i diskmaskin
Mått (B x H x D): 363 x 180 x 341 mm.
Kabellängd: 0,7 m.

OBH_Nordica_Optigrill_Elite_GO750DS0_6.jpegOBH_Nordica_Optigrill_Elite_GO750DS0_5.jpeg

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellOBH Nordica Optigrill Elite GO750DS0
MärkeOBH Nordica
Höjd (mm)180
Bredd (mm)363
Djup (mm)341
Produktgruppbordsgrill
Färgrostfritt stål

Installation

Nettovikt (kg)10,0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

OBH Nordica

OBH Nordica

Att ta fram innovativa produkter, med smarta lösningar, har blivit ett kännetecken för OBH Nordica. Genom att erbjuda nordiska och internationella hushåll nya, spännande produkter med snygg design så har de nått en marknadsledande position i Norden.
OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. År 2002 slogs svenska Nordica, som grundades 1959, ihop med danska OBH och blev OBH Nordica. Två svenska bröder, Peter och Thomas Ek (Nordica) kom att spela en stor roll i företagets framtid när de tillsammans med OBH byggde upp företaget till vad det är idag.                
I dag har de nationella bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt bedriver också verksamhet i Kina. Deras omsättning uppgår till ca 750 miljoner kr och de har totalt ca 150 anställda, varav drygt en tredjedel arbetar utifrån huvudkontoret i Sundbyberg utanför Stockholm.
2015 förvärvades OBH Nordica av Groupe SEB. Groupe SEB är världsledande inom små hushållsprodukter, finns i 150 länder och har ca. 26 000 anställda. Groupe SEB har sitt huvudkontor i Frankrike. 

Visa produkter från OBH Nordica