-11%
Tom 25/1
Fyndvara

Bosch köttkvarn MFW68660-fyndvara

 • Fyndvara - Uppackad, testad i butik. Komplett i bra skick
 • Kraftfull köttkvarn från Bosch
 • Tre medföljande hålskivor
 • Lätt att förvara
 • Köttkvarnen har en hög kapacitet och maler 4,3 kg/min
Produktspecifikation
jämför
2 2241 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Bosch köttkvarn MFW68660

Robust och kraftfull köttkvarn
MFW68660 är en extra kraftfull köttkvarn från Bosch. Den har en motor med 2200 Watts effekt. Köttkvarnen har en hög kapacitet och maler 4,3 kg/min. Kvarnen är i storlek 8 och har tre medföljande hålskivor - 3.0, 4.8 och 8.0 mm. 
Den har ett smidigt matarbord och påmatare. 

Köttkvarnen är dessutom relativt enkel att förvara då den har bärhandtag, sladdförvaring och tillbehörsfack för hålskivorna.

Köttkvarnen blir en mångsidig hjälp i matlagningen tack vare tillbehör för att mala kött och fisk, grönsaksskärare med fyra funktioner, fruktpress, korvhorn och kebbe.

För säkerhets skull har kvarnen säkerhetssnabbkoppling, backfunktion vid stopp i kvarnen och motorblock vid 2200 W. Den står stadigt på gummifötter.

Medföljande tillbehör; Påfyllningshjälp, Matarbord, Medbringare, Passertillsats, Rivtillsats, Rivskiva fin, Rivskiva grov, Påmatare, Korvhorn och Insats till skärskiva fin.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch köttkvarn MFW68660-fyndvara
MärkeBosch
Höjd (mm)254
Bredd (mm)199
Djup (mm)295
ProduktgruppKöttkvarn
FärgSvart

Installation

Nettovikt (kg)6.19
Spänning (V)230
ElkontaktJordad stickkontakt

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch