Bosch matberedare MUM4407

 • Praktisk allt-i-allo-maskin med bunke i rostfritt stål på 3.9 l. Kapacitet upp till 2.0 kg deg
 • Tillbehör för att knåda, vispa och blanda
 • MultiMotion Drive knådar degen både i höjd och sidled bör bästa bearbetning
 • Kan kompletteras med olika tillbehör efter behov - t.ex. glassmaskin, matberedartillsats, passertillsats, kaksprits m.m.
 • Enkel och säker att använda. Diskmaskinbara tillbehör (ej köttkvarn) som gör renhållningen enkel
Produktspecifikation
jämför
1 4931 190:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Utmärkt resultat Multi-Motion-Drive bearbetar degen både i sid och höjdled för bästa knådning 4 hastigheter och pulsfunktion 500 watt stark motor Mångsidighet Multifunktionsarm med 3 drivuttag i olika lägen Kan kompletteras med en mängd praktiska tillbehör Bekvämlighet Sladdupprullning för smidig förvaring Lätt att rengöra - tillbehören (förutom köttkvarn) kan diskas i maskin Material och design Rostfri bunke på 3.9 l. Kapacitet 0.75 kg mjöl + övriga ingredienset - max 2 kg kakdeg eller 1.5 kg jäsdeg. Stänklock med påfyllningsöppning Medföljande tillbehör Degkrok, ballongvisp och grovvisp Säkerhet Står stadigt på bänken tack vare sugfötter av gummi Hög säkerhet tack vare överbelastningsskydd Täcklock för drivuttagen som inte används

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch matberedare MUM4407
MärkeBosch
Höjd (mm)265
Bredd (mm)265
Djup (mm)305
ProduktgruppMatberedare
Färgvit

Produktöversikt

Typ av reglageobelyst, till- / från-strömbrytare

Installation

Bruttovikt (kg)4.8
Anslutningseffekt (W)500
Spänning (V)220-240
Elkontaktkontakt utan jord

Produktblad

Ljudnivå (dB)74

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch