-18%
Tom 31/1
Kampanj

WMF Saphir Grytset 4 delar

 • Grytset bsetåendes av 4 delar med högkvalitativa Cromargan® 18/10 rostfritt stål. Extremt hållbar och blank under lång tid
 • Alla grytor har en extra vid, droppfri kant och ett tillhörande glaslock som tål värme upp till 180°C
 • Fungerar på alla värmekällor och TransTherm®-bas med en aluminiumkärna för jämn värmefördelning
 • 1 st låg gryta med lock, 2,5 liter Ø20 cm ,1 st hög gryta med lock 1,9 liter Ø16 cm
 • 1 st hög gryta med lock 3,3 liter Ø20 cm, 1 st hög gryta med lock 5,7 liter Ø24 cm
Produktspecifikation
jämför
1 089890:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

WMF Saphir Grytset 4 delar

En praktisk grunduppsättning för mångsidig matlagning. De större grytorna är praktiska vid tillagning av som kräver mer vätska som pasta, och potatis.,Den låga grytan är å andra sidan perfekt för något mindre mängder, som att värma mjölk, tillverka såser eller vispa vaniljsåser.

WMF Saphir-pannorna har en vacker utformning med halvcirkelformade handtag och ett brett lock. Utsidan av köksredskapet är tillverkat av högkvalitativt Cromargan® 18/10 stål. WMF Provence kokkärl har en TransTherm®-bas med en aluminiumkärna för jämn värmefördelning, TransTherm®-basen är lämplig för alla värmekällor inklusive induktion.

Det värmebeständiga glaslocket passar bra i pannan så att du kan spara både vatten och energi i matlagningen. Det ugnsbeständiga och ergonomiska profilhandtaget är tillverkat i rostfritt stål och passar bra i din hand. Den breda hällkanten gör det enkelt att hälla vätskor utan stänk. Alla grytor har en extra vid, droppfri kant och ett tillhörande glaslock som tål värme upp till 180°C

WMF Stainless Steel Cromargan® 18/10 är det naturliga valet när det gäller högkvalitativt, hållbart stål som håller sig blankt år efter år. Cromargan® är ett registrerat varumärke som säkerställer att WMF: s Cromargan®-stål skiljer sig från andra rostfria stål. Dess tillverkningsprocesser är effektiva och av hög kvalitet. Kvaliteten på Cromargan®-stål övervakas noggrant och regelbundet så att dess krav kontinuerligt uppfylls. Dessutom är Cromargan®-stål extremt motståndskraftigt mot nötning och är helt rostbeständigt. Det samlar inte in några smaker och är också resistent mot livsmedelsyror. Cromargan® stål tillverkas i Tyskland.

Hela serien går utmärkt att diska i maskin.

WMF är en av världens ledande tillverkare av rostfria produkter och har sedan 1853 producerat högkvalitativa och bekväma kök- och hushållsprodukter. WMF har vunnit många internationella designpriser för både produktdesign och funktionalitet, speciellt inom stekpannor, kokkärl och produktion av Cromargan®-stål. Förutom matlagning och köksredskap, knivar och bestick, omfattar sortimentet också en mängd olika elektriska hushållsapparater.

Inkluderade delar:
1 st låg gryta med lock, 2,5 liter Ø20 cm
1 st hög gryta med lock 1,9 liter Ø16 cm
1 st hög gryta med lock 3,3 liter Ø20 cm
1 st hög gryta med lock 5,7 liter Ø24 cm

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellWMF Saphir Grytset 4 delar
MärkeWMF
Höjd (mm)0
Bredd (mm)0
Djup (mm)0
Produktgruppgrytset
Färgrostfritt stål

Installation

Nettovikt (kg)0,0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor