-24%
Tom 31/1
Kampanj

WMF Vignola Grytset 4 delar

 • Grytset bsetåendes av 4 delar med högkvalitativa Cromargan® 18/10 rostfritt stål. Extremt hållbar och blank under lång tid
 • Tre-lagers nonstick beläggning som förhindrar mat från att bränna fast och är lätt att göra rent
 • Fungerar på alla värmekällor och TransTherm®-bas med en aluminiumkärna för jämn värmefördelning
 • 1 st kastrull 1,5 liter Ø16 cm, 1 st gryta med lock 1,9 liter Ø16 cm
 • 1 st gryta med lock 3,3 liter Ø20 cm, 1 st gryta med lock 5,7 liter Ø24 cm
Produktspecifikation
jämför
1 9561 490:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

WMF Vignola Grytset 4 delar

En praktisk grunduppsättning för mångsidig matlagning. De större grytorna är praktiska vid tillagning av som kräver mer vätska som pasta, och potatis.,Kastrullen är å andra sidan perfekt för något mindre mängder, som att värma mjölk, tillverka såser eller vispa vaniljsåser.

WMF Vignola-pannorna har en vacker utformning med halvcirkelformade handtag och ett brett lock. Utsidan av köksredskapet är tillverkat av högkvalitativt Cromargan® 18/10 stål och insidan är också extremt övertygande: tack vare den 3-lagers non-stick beläggningen fastnar ingenting och maten bränner heller inte fast, vilket gör rengöring enkelt. WMF Vignola kokkärl har en TransTherm®-bas med en aluminiumkärna för jämn värmefördelning, TransTherm®-basen är lämplig för alla värmekällor inklusive induktion.

Det värmebeständiga glaslocket passar bra i pannan så att du kan spara både vatten och energi i matlagningen. Det ugnsbeständiga och ergonomiska profilhandtaget är tillverkat i rostfritt stål och passar bra i din hand. Den breda hällkanten gör det enkelt att hälla vätskor utan stänk. 

WMF Stainless Steel Cromargan® 18/10 är det naturliga valet när det gäller högkvalitativt, hållbart stål som håller sig blankt år efter år. Cromargan® är ett registrerat varumärke som säkerställer att WMF: s Cromargan®-stål skiljer sig från andra rostfria stål. Dess tillverkningsprocesser är effektiva och av hög kvalitet. Kvaliteten på Cromargan®-stål övervakas noggrant och regelbundet så att dess krav kontinuerligt uppfylls. Dessutom är Cromargan®-stål extremt motståndskraftigt mot nötning och är helt rostbeständigt. Det samlar inte in några smaker och är också resistent mot livsmedelsyror. Cromargan® stål tillverkas i Tyskland.

Tål diskmaskins användning men rekommenderas att diskas för hand.

WMF är en av världens ledande tillverkare av rostfria produkter och har sedan 1853 producerat högkvalitativa och bekväma kök- och hushållsprodukter. WMF har vunnit många internationella designpriser för både produktdesign och funktionalitet, speciellt inom stekpannor, kokkärl och produktion av Cromargan®-stål. Förutom matlagning och köksredskap, knivar och bestick, omfattar sortimentet också en mängd olika elektriska hushållsapparater.

Inkluderade delar:
1 st kastrull 1,5 liter Ø16 cm
1 st gryta med lock 1,9 liter Ø16 cm
1 st gryta med lock 3,3 liter Ø20 cm
1 st gryta med lock 5,7 liter Ø24 cm

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellWMF Vignola Grytset 4 delar
MärkeWMF
Höjd (mm)0
Bredd (mm)0
Djup (mm)0
Produktgruppgrytset
Färgrostfritt stål

Installation

Nettovikt (kg)0,0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor