Några av dom varumärken du hittar i butiken i Sollentuna

Stinsen Köpcentrum

På grund av rådande omständigheter har vi valt att stänga vår butik för besök och uthämtning. Detta är en tillfällig åtgärd och butiken kommer öppna igen så fort läget förbättras. Det går naturligtvis bra att beställa produkter som vanligt och använda något av våra andra leveransalternativ i kassan. Kontakta gärna vår kundsupport vid frågor: kundservice@vitvaruexperten.com

Hos Vitvaruexperten i Stinsen Köpcentrum, Sollentuna kan du se och köpa flera av dom produkter vi säljer. Du kan också hämta dina beställningar från vår online butik.

Produkter som är lagerförda på vårt webblager finns ej i Stinsen köpcentrum utan måste skickas från vårt centrallager eller direkt från leverantör. Vårt webblager ligger inte i Stockholm.

Produkter som inte finns på lager i Sollentuna, kan beställas för avhämtning i butiken. Vi skickar ett SMS när varan är klar att hämtas. Det går ej att hämta ut en vara innan man har fått sms:et. 

I Sollentuna, har vi också Sveriges Största Vitvaruoutlet. Här kan du göra riktiga fynd på utgående produkter, produkter som saknar originalemballage samt produkter med mindre skönhetsfel.

Har du frågor om vitvaror, önskar en offert på flera produkter eller vill veta mer om just den maskin du är intresserad av, är du välkommen till oss.

Öppettider:

Måndag - Fredag Tillfälligt stängt
Lördag Stängt
Söndag Stängt


Avvikande öppettider 2021:

6 Jan (trettondedag jul)
1 Mars (skärtorsdag)
2 Mars (långfredagen)
5 April (annandag påsk)
13 Maj (Kristi himmelfärd)
Stängt
Stängt
Stängt
Stängt
Stängt

 


Adress:

Stinsen Köpcentrum

Glimmervägen 10

191 62 Sollentuna

Välkommen!