Några av dom varumärken du hittar i butiken i Sollentuna

Stinsen Köpcentrum

På grund av rådande omständigheter har vi valt att stänga vår butik för besök. Detta är en tillfällig åtgärd och butiken kommer öppna igen så fort läget förbättras. Det går däremot bra att beställa med valet uthämtning i butik. Öppettider för uthämtning av beställd vara är helgfria vardagar 10-17. Kontakta gärna vår kundsupport vid frågor: kundservice@vitvaruexperten.com

Hos Vitvaruexperten i Stinsen Köpcentrum, Sollentuna kan du se och köpa flera av dom produkter vi säljer.

Du kan också hämta dina beställningar från vår online butik, du får ett SMS när din order är redo att hämtas ut, vardagar kl 10:00-17:00.

Produkter som är lagerförda på vårt webblager finns ej i Stinsen köpcentrum utan måste skickas från vårt centrallager eller direkt från leverantör. Vårt webblager ligger inte i Stockholm.

Produkter som inte finns på lager i Sollentuna, kan beställas för avhämtning i butiken. Vi skickar ett SMS när varan är klar att hämtas. Det går ej att hämta ut en vara innan man har fått sms:et. 

I Sollentuna, har vi också Sveriges Största Vitvaruoutlet. Här kan du göra riktiga fynd på utgående produkter, produkter som saknar originalemballage samt produkter med mindre skönhetsfel.

Har du frågor om vitvaror, önskar en offert på flera produkter eller vill veta mer om just den maskin du är intresserad av, är du välkommen till oss.

Öppettider:

OBS! Vi har öppet om du har fått ett SMS som bekräfar att din order är klar att hämtas ut, vardar kl 10:00-17:00

Måndag - Fredag 10 - 17 (endast för uthämtning)
Lördag Stängt
Söndag Stängt


Avvikande öppettider 2021:

6 Jan (trettondedag jul)
1 Mars (skärtorsdag)
2 Mars (långfredagen)
5 April (annandag påsk)
13 Maj (Kristi himmelfärd)
Stängt
Stängt
Stängt
Stängt
Stängt

 


Adress:

Stinsen Köpcentrum

Glimmervägen 10

191 62 Sollentuna

Välkommen!