-28%
Tom 31/8
Fyndvara

Electrolux frysskåp EUF2745AOX

 • Frys med nettovolym på 229 liter
 • Funktion för snabbnedkylning utav dryck
 • Självavfrostande frys - Ingen isbildning på maten
 • Mått: (HxBxD) 1854x595x668 mm
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Electrolux frys EUF2745AOX

Rostfri Electrolux frys med kapacitet på 229 liter och med energiklass A++, vilket är 40 % effektivare än energiklass A. Hög infrysningskapacitet på 20 kg per dygn och en effektiv LED belysning inuti skåpet gör att du enklare har full översikt.

Tack vare att skåpet är helt självavfrostande slipper man det manuella arbetet, plus att man får bättre insyn i frysen när det inte är imma och isbeläggning på matvarorna. Detta leder dessutom till en lägre energiförbrukning. Elektronisk styrning utav kylan ger en exaktare temperatur och är enkelt att ställa in på den smidiga LCD displayen. Om temperaturen går upp i skåpet så varnar skåpet med en ljudsignal, om man t ex skulle glömma dörren öppen.

Funktionen snabbinfrysning är bra att slå på när man skall fylla på med mkt rumstempererade matvaror, då går temperaturen ned snabbare och man får därför längre hållarbarhet på sina frysvaror.

Lådorna och facken har täckta genomskinnliga fronter, tre utav lådorna är dessutom extra stora vilket gör det enklare att förvara större mängder frysvaror i skåpet.

Dörren är högerhängd vid leverans men går att hänga om. 

 • Automatisk avfrostning

  När du väljer Electrolux frysskåp EUF2745AOX får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Snabbinfrysning

  Satsa på en frys med snabb infrysning om du vill ha ut det mesta av dina livsmedel. Färska livsmedel som genomgår snabb infrysning bibehåller större mängd vitaminer jämfört med vanlig infrysning. Med Electrolux frysskåp EUF2745AOX är snabb infrysning möjlig tack vare avancerad kylteknologi. Upp till ca 50% snabbare infrysningstid.

 • Temperaturlarm

  De flesta kyl- och frysskåp är i dag utrustade med temperaturlarm vilket är en garanti för att kyla aldrig läcker ut utan att du blir varnad om det. Om man av misstag inte stängt kyl- eller frysdörren ordentligt blir du strax varnad med ett pipljud. Electrolux frysskåp EUF2745AOX och många andra är idag utrustade med denna säkerhetsfunktion som snabbt minskar risken att maten blir förstörd.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Electrolux frysskåp EUF2745AOX som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Electrolux frysskåp EUF2745AOX mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Electrolux frysskåp EUF2745AOX är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux frysskåp EUF2745AOX
MärkeElectrolux
Höjd (mm)1854
Bredd (mm)595
Djup (mm)668
ProduktgruppFrysar
FärgSilver+Stainless Steel Door with

Produktöversikt

Typ av reglageTouch Button
GångjärnVänster omhängbar
Invändig belysningja
Nettovolym, totalt (l)229

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)20
Automatisk avfrostningKyl&frys
Frysdel, nettovolym (l)229
SnabbinfrysningJa

Installation

Anslutningseffekt (W)160
Spänning (V)230
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)74,106
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)229
Ljudnivå (dB)42

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux