AEG integrerad kyl/frys SCE81816TS

 • Integrerad kylfrys med en volym på 192/61 liter och självavfrostande frys
 • LED-displayen med avancerade touchkontroller ger dig fullständig kontroll över livsmedelsförvaringen
 • Små och energisnåla LED-lamporna ger en stark, jämn belysning i hela utrymmet
 • FrostMatic-funktionen aktiverar den maximala fryseffekten så att dina färska varor fryser så snabbt som möjligt
 • Twintech-systemet gör att frukt och grönt förvaras vid exakt rätt temperatur och luftfuktighet, så att deras fräschör, krispighet och naturliga smak bevaras längre
Produktspecifikation
jämför
14 448:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom lackageskydd55cm 249:-

Produktinformation

AEG integrerad kyl/frys SCE81816TS

För helintegrering, installation med glidskenor.

En utsökt måltid börjar med färska, fina ingredienser. Twintech-systemet gör att frukt och grönt förvaras vid exakt rätt temperatur och luftfuktighet, så att deras fräschör, krispighet och naturliga smak bevaras längre. LED-displayen med avancerade touchkontroller ger dig fullständig kontroll över livsmedelsförvaringen. Med lätta tryckningar justerar du inställningarna, medan information visas på displayen om temperatur och valda funktioner. De små och energisnåla LED-lamporna ger en stark, jämn belysning i hela utrymmet. Mer plats och lägre elräkning ingår i priset!

När du lägger in nyköpta färska matvaror i frysen är det mycket viktigt att den nödvändiga frystemperaturen nås snabbt. Med funktionen FrostMatic når denna frys maximal fryseffekt på nolltid så att allting fryses snabbt. Detta bevarar dina livsmedels utseende samt deras inre godhet. När allt är fryst återställer produkten standardinställningen. Frysen är dessutom helt självavrostande.

Den här kyl-frysen har kyl- och frysfack som styrs separat, vilket ger dig fler alternativ att välja mellan. Du kan ställa in temperaturerna så att de matchar dina egna önskemål och justera dem när så krävs. LCD-displayen ger dig information om inställd temperatur och övriga funktioner. Tack vare dubbla termostater kan du styra kylen och frysen separat

En fläkten cirkulerar luften och ger en jämn temperatur i kylen. Aktivera CoolMatic-funktionen och du får snabbt ner temperaturen i kylen. Perfekt för att snabbt kyla ner råvaror - till exempel när du storhandlat eller lägger in mycket varor på en gång. Efter sex timmar återgår temperaturen automatiskt till den du tidigare hade inställd. FrostMatic ger dig extra kyla i frysen när du behöver det - till exempel när du ska frysa in mycket varor. Infrysningsfunktionen avslutas automatiskt efter 52 timmar - alltså ingen risk att den glöms på.

Ska du vara borta en längre tid kan semesterfunktionen komma till hands. När den är aktiverad fungerar frysen som vanligt, men kylen håller en temperatur på +14°. På så vis minskar energiförbrukningen och du slipper eventuella problem med dålig lukt.

Om temperaturen skulle bli för hög i frysen varnar den med både ljus och ljud både för öppen dörr och hög temperatur.

Kylskåpshyllor: 3 fullbreda, 1 Flexi-hylla, Härdat glas med list fram -och baktill. Dubbla grönsakslådor.
Fryshyllor: 2-Fullbredd-Glas, 3 Fryslådor: 3 i transparent plast

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellAEG integrerad kyl/frys SCE81816TS
MärkeAEG
Höjd (mm)1772
Bredd (mm)540
Djup (mm)549
ProduktgruppKyl/frys
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageDigital
GångjärnHöger omhängbar
Invändig belysningja, LED
Nettovolym, totalt (l)253

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)10
Automatisk avfrostningFridge and freezer
Kylskåp, nettovolym (l)192
Frysdel, nettovolym (l)61
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenJa
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor4
Material, hyllorHärdat glas med list fram -och baktill

Installation

Anslutningseffekt (W)140
Spänning (V)230-240
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)58
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+
Årlig energiförbrukning (kWh/år)291
Ljudnivå (dB)40

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

AEG

AEG

Grundades 1883 i Berlin och tillverkade ursprungligen glödlampor, men i början på 1900 talet så grundlades tillverkningen utav vitvaror. Grunden till AEG:s framgång under alla år är konceptet för tysk industridesign utifrån ansatsen att utveckla hushållsapparater både med avseende på estetik och på föremålets specifika funktion. Pionjären och grundaren av industriell design, Peter Behren (1868-1940) är idag den andlige fadern till dagens designteam hos AEG.

AEG:s vitvaror återfinns sedan 1994 i Electrolux-koncernen, där varumärket AEG används för en exklusiv del av dess produkter och där design fortfarande har högt fokus. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.
Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna, General Electrics och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från AEG