-34%
Tom 31/10
Fyndvara

AEG kylskåp SFB58221AF

 • Inbyggd kyl/rys 815 mm med statisk kylning A++
 • 4-stjärnigt frysfack i kylen. Jämförelser visar att A++-produkter förbrukar 21 % mindre energi än A+-produkter
 • Robusta hyllor i säkerhetsglas för förvaring av tunga varor
 • Speciell design med rundade hörn för effektiv rengöring
 • Underbyggnad door-on-door. Produktmått H x B x D, mm: 815x596x550
Produktspecifikation
jämför
9 0995 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom lackageskydd55cm 249:-

Produktinformation

Jämförelser visar att A++-klassen är 21 % mer energisnål än A+-klassen Jämförelser visar att A++-produkter förbrukar 21 % mindre energi än A+-produkter EU:s energmärkningssystem rangordnar hushållsprodukter enligt energieffektivitet och denna kyl har fått energimärkningen A++. Jämförelser visar att A++ är 21 % mer energisnål än A+. Frys mat perfekt 4-stjärnigt frysfack i kylen Tack vare det 4-stjärniga frysfacket i den här kylen kan du frysa även färsk mat snabbt och säkert. Den här kylen innehåller ett kompakt 4-stjärnigt frysfack som är en perfekt lösning för alla dina förvaringsbehov. Det håller temperaturen tillräckligt låg för att frysa även färsk mat snabbt och för att lagra den i utmärkta förhållanden under lång tid. Säker förvaring av tunga matvaror på alla nivåer i kylskåpet Robusta hyllor i säkerhetsglas för förvaring av tunga varor Det här kylskåpet har hyllor i robust säkerhetsglas som klarar att bära upp tunga varor. Alla hyllor i kylskåpet är tillverkade i massivt säkerhetsglas – det bästa materialet för stabilitet och robusthet. Glasets höga hållfasthet ser till att hyllorna klarar att bära upp tunga varor, så du kan förvara dem på valfri nivå. Intelligent design för enkel och effektiv rengöring Speciell design med rundade hörn för effektiv rengöring Kylens inre har speciellt rundade hörn som gör rengöringen snabb, enkel och effektiv. Att hålla kylen ren är en viktig del av hygienisk förvaring av matvaror. Kylens inre har rundade hörn som är lätta att rengöra och smuts och bakterier fastnar inte. Du kan rengöra den snabbt och effektivt, och vara säker på att du lagrar matvarorna i den bästa miljön. Frysfack: 4-stjärnigt Manuell styrning Stor grönsakslåda: 1, fullbredd För helintegrering, med door-on-door installation

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellAEG kylskåp SFB58221AF
MärkeAEG
Höjd (mm)815
Bredd (mm)596
Djup (mm)550
ProduktgruppKylskåp
FärgVit

Produktöversikt

GångjärnHöger, omhängningsbar
Nettovolym, totalt (l)125

Egenskaper

Kylskåp, nettovolym (l)109
Frysdel, nettovolym (l)16

Installation

Anslutningseffekt (W)110
Spänning (V)230-240
ElkontaktJa
Anslutningskabelns längd (cm)180
Nettovikt (kg)35,2

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)139
Ljudnivå (dB)37

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

AEG

AEG

Grundades 1883 i Berlin och tillverkade ursprungligen glödlampor, men i början på 1900 talet så grundlades tillverkningen utav vitvaror. Grunden till AEG:s framgång under alla år är konceptet för tysk industridesign utifrån ansatsen att utveckla hushållsapparater både med avseende på estetik och på föremålets specifika funktion. Pionjären och grundaren av industriell design, Peter Behren (1868-1940) är idag den andlige fadern till dagens designteam hos AEG.

AEG:s vitvaror återfinns sedan 1994 i Electrolux-koncernen, där varumärket AEG används för en exklusiv del av dess produkter och där design fortfarande har högt fokus. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.
Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna, General Electrics och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från AEG