-40%
Tom 31/12
Fyndvara

Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW

 • Integrerad Kylfrys som passar IKEA
 • FrostFree - automatisk avfrostning
 • TasteGuard® luftfilter
 • Höjd x Bredd x Djup (mm): 1772 x 540 x 549
Produktspecifikation
jämför
13 2907 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom lackageskydd55cm 249:-

Produktinformation

Electrolux kylfrys ENN2853COW

Electrolux integrerad kyl och frys med förvaringsvolym på 200 liter för kylen och 63 liter för frysen. Integrationen görs smidig med hjälp av glidskenor. Den är energiklassad A++, vilket är 40 % bättre än energiklass A, och har automatisk avfrostning.

Denna kylfrys är utrustad med FreeStore-kylfördelning. Det ger jämnare temperatur som håller maten fräschare tack vare att luften fördelas jämnt i kylen slipper tänka på var du ställer dina råvaror.

Den har många smarta funktioner såsom Snabbkylning, om du till exempel behöver kyla dryck fort, och Fast Freeze-infrysningsfunktion när du lägger in mycket mat.

Electrolux har också utvecklat så kallad TwinTech FrostFree-teknik som bevarar smak och konsistens genom att kunna garanterar en optimal luftfuktighetsnivå i kylen. Matvarorna bevarar sin fräscha smak och konsistens mycket längre tack vare de oberoende luftkylningssystemen i kylen och den frostfria frysen.

Kylen har 2 grönsakslådor med plats för mycket frukt medan frysen har 3 rejäla transparenta lådor. Och det finns flaskställ. Energisnåla men starka LED-lampor lyser upp ordentligt inne i kylen så du lätt hittar alla dina varor.

Ska du vara borta en längre tid kan Semesterfunktionen komma till hands. Töm kylen på matvaror och aktivera funktionen. Frysen fungerar som vanligt, men temperaturen i kylen blir högre. På så vis minskar energiförbrukningen och du slipper eventuella problem med dålig lukt.

För trygghetensskull finns larm om kylen får hög temperatur, och ett larm både låter och syns om du skulle glömma dörren öppen.

Nischmått för inbyggnad: (HxBxD) 1780x560x550 mm

 • Automatisk avfrostning

  När du väljer Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Dynamisk kylning

  När du väljer ett kylskåp som kan distribuera dynamisk kyla så får du ett kylskåp som fördelar kylan jämt på alla hyllplan. Kylan kommer från en snurrande fläkt som ser till att temperaturen hålls enhetlig i hela kylskåpet. Låter det intressant? Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW är ett av många kylskåp som har försetts med denna dynamiska funktion.

 • Snabbinfrysning

  Satsa på en frys med snabb infrysning om du vill ha ut det mesta av dina livsmedel. Färska livsmedel som genomgår snabb infrysning bibehåller större mängd vitaminer jämfört med vanlig infrysning. Med Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW är snabb infrysning möjlig tack vare avancerad kylteknologi. Upp till ca 50% snabbare infrysningstid.

 • Temperaturlarm

  De flesta kyl- och frysskåp är i dag utrustade med temperaturlarm vilket är en garanti för att kyla aldrig läcker ut utan att du blir varnad om det. Om man av misstag inte stängt kyl- eller frysdörren ordentligt blir du strax varnad med ett pipljud. Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW och många andra är idag utrustade med denna säkerhetsfunktion som snabbt minskar risken att maten blir förstörd.

 • Snabbinkylning

  Ett kylskåp med funktionen snabbinkylning kan komma till användning oftare än du tror. Om du handlat hem känsliga matvaror i högsommarvärmen är snabbkylningen guld värd liksom andra delar av året när du vill åstadkomma snabb kylning av livsmedel. Med Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW i ditt kök har du alltid tillgång till snabbinkylning.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • Kolfilter

  Ett kolfilter hjälper till att eliminera dålig lukt som eventuellt kan uppstå i ett kylskåp om någon av matvarorna har blivit gamla. Med ett inbyggt kolfilter kan du vara säker på att ditt kylskåp hra en fräsch lukt och många vitvaror är utrustad med detta fördelaktiga filter och bland annat Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Electrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux kombinerad kylfrys ENN2854COW
MärkeElectrolux
Höjd (mm)1772
Bredd (mm)540
Djup (mm)549
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageLCD
GångjärnHöger omhängbar
Invändig belysningLED
Nettovolym, totalt (l)263

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)10
Automatisk avfrostningKyl&frys
Kylskåp, nettovolym (l)200
Frysdel, nettovolym (l)63
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenJa
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor3
Material, hyllorHärdat glas med list fram -och baktill

Installation

Anslutningseffekt (W)140
Spänning (V)230-240
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)58
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)233
Ljudnivå (dB)39

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux