Bosch kombinerad kyl/frys KGN33NW30

 • MultiBox: grönsakslåda med räfflad botten, skyddar frukt och grönt från kondens.
 • LED-belysning som håller hela skåpets livslängd och ger en jämn invändig belysning som inte bländar.
 • Flexibel placering, skåpet kan placeras direkt mot en vägg och alla lådor kan dras ut helt.
 • Mått: (HxBxD) 1760x600x660 mm
 • Helt självavfrostande!
Produktspecifikation
jämför
8 133:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 249:-

Produktinformation

Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A++ på en skala från A+++ till D, 228 kWh/år Nettovolym total: 279 l Design och komfort Elektronisk temperaturstyrning MultiAirflow-system sprider luften på alla nivåer och skapar en jämn temperatur i hela kylen. Integrerat horisontellt handtag LED-belysning med soft start i kyldelen Kyldel Kylutrymme: 192 l nyttovolym MultiBox: grönsakslåda med räfflad botten, skyddar frukt och grönt från kondens. 3 hyllor av säkerhetsglas, varav 2 flyttbara Frysdel **** -frys: 87 l nettovolym NoFrost-teknik för automatisk avfrostning - säg hej då till avfrostning! Superinfrysning med återgångsautomatik - extra snabb infrysning av matvaror Infrysningskapacitet: 11 kg per dygn Lagringstid vid strömavbrott: 19 timmar Teknisk information Dörrhängning höger, omhängbar Ställbara fötter framtill, hjul baktill Djupet på skåpet kan minskas med 10 mm, genom att byta distanshållare baktill på skåpet för att passa in i nordisk standardnisch.
 • Snabbinkylning

  Ett kylskåp med funktionen snabbinkylning kan komma till användning oftare än du tror. Om du handlat hem känsliga matvaror i högsommarvärmen är snabbkylningen guld värd liksom andra delar av året när du vill åstadkomma snabb kylning av livsmedel. Med Bosch kombinerad kyl/frys KGN33NW30 i ditt kök har du alltid tillgång till snabbinkylning.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Bosch kombinerad kyl/frys KGN33NW30 som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Bosch kombinerad kyl/frys KGN33NW30 är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch kombinerad kyl/frys KGN33NW30
MärkeBosch
Höjd (mm)1760
Bredd (mm)600
Djup (mm)660
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
Färgvit

Produktöversikt

Typ av reglageDriftstörningssignal frys, Superinfrysning, frys, Temperaturvisning frys, Varningsfunktioner frysdel, Varningssignal vid öppen dörr
GångjärnHöger omhängbar
Nettovolym, totalt (l)279

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)11
Automatisk avfrostningFull
Kylskåp, nettovolym (l)192
Frysdel, nettovolym (l)87
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenSaknas
Flaskhylla/FlaskhyllorSaknas
Antal hyllor3
Material, hyllorSafety glass

Installation

Anslutningseffekt (W)100
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)58.050
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)228.00
Ljudnivå (dB)42

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch