-58%
Tom 29/11
Black Friday

Bosch kombinerad kyl/frys KGN36HI32--Outlet

 • Home Connect: uppkopplade vitvaror som underlättar din vardag.
 • Två integrerade kameror i kyldelen visar direkt i Home Connect-appen vad som finns i kylen.
 • VitaFresh: håller maten fräsch längre tack vare extra låg temperatur, passande för kött och fisk och med fuktighetsreglage för frukt och grönsaker.
 • NoFrost-teknik för automatisk avfrostning. Sparar både energi och tid.
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
18 6177 897:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Tollco 22020301 199:-

Produktinformation

Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A++ på en skala från A+++ till D, 258 kWh/år Nettovolym total: 320 l Design och komfort Elektronisk temperaturstyrning, den inställda temperaturen är exakt avläsbar via digitalpanel Multi Airflow sprider luften på alla nivåer och skapar en jämn temperatur i hela kylen. Vertikalt handtag Akustiskt dörrlarm LED-belysning i kyldelen Home Connect: med kamera i kyldelen, Trådlös fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta Kyldel Kylutrymme: 234 l nyttovolym 1 VitaFresh-låda med fuktighetsreglering: håller frukt och grönsaker fräscha längre. 1 VitaFresh ◄0°C►-låda: håller fisk och kött färskt längre. AirFresh-filter: neutraliserar oönskad lukt 4 hyllor av säkerhetsglas, varav 2 flyttbara Frysdel **** -frys: 86 l nettovolym NoFrost Superinfrysning med återgångsautomatik Infrysningskapacitet: 14 kg per dygn Lagringstid vid strömavbrott: 16 timmar 3 transparenta frysbackar Teknisk information Dörrhängning höger, ej omhängbar Ställbara fötter framtill, hjul baktill

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch kombinerad kyl/frys KGN36HI32--Outlet
MärkeBosch
Höjd (mm)1870
Bredd (mm)600
Djup (mm)650
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
FärgRostfri

Produktöversikt

Typ av reglageDriftstörningssignal frys, Superinfrysning, frys, Superströmbrytare kyl, Temperaturvisning frys, Temperaturvisning kyl, Varningsfunktioner frysdel, Varningssignal vid öppen dörr
GångjärnHöger
Nettovolym, totalt (l)320

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)14
Automatisk avfrostningFull
Kylskåp, nettovolym (l)234
Frysdel, nettovolym (l)86
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenSaknas
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor4
Material, hyllorGlas, Safety glass

Installation

Anslutningseffekt (W)160
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)78.604
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)258.00
Ljudnivå (dB)42

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch