-32%
Tom 31/10
Fyndvara

Bosch kombinerad kyl/frys KGN49AI40--Outlet

 • VitaFresh plus: maten håller sig färsk upp till två gånger längre tack vare en lägre temperatur för kött och fisk och optimal luftfuktighet för frukt och grönsaker.
 • EasyAccess-bricka: VitaFresh-lådorna kan enkelt flyttas på för att skapa en extra hylla. Flexibel placering, skåpet kan placeras direkt mot en vägg och alla lådor kan dras ut helt.
 • LED-belysning som lyser upp kylen ovanifrån och från sidan. Håller under skåpets hela livslängd.
 • WiFi Ready: med ett extra tillbehör kan skåpet kopplas till Home Connect systemet och kontrolleras via en app.
Produktspecifikation
jämför
19 05512 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 199:-

Produktinformation

Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A+++ på en skala från A+++ till D, 202 kWh/år Nettovolym total: 435 l Design och komfort Elektronisk temperaturstyrning, den inställda temperaturen är exakt avläsbar via LCD Display Multi Airflow sprider luften på alla nivåer och skapar en jämn temperatur i hela kylen. Vertikalt handtag Akustiskt dörrlarm LED-belysning med soft start i kyldelen Förberedd för Wi-Fi: kan anslutas till Home Connect med en Wi-Fi-adapter som extra tillbehör Kyldel Kylutrymme: 330 l nyttovolym 1 VitaFresh plus-låda med fuktighetsreglering: håller frukt och grönsaker fräscha upp till två gånger längre. AirFresh-filter: neutraliserar oönskad lukt 5 hyllor av säkerhetsglas, varav 4 flyttbara Frysdel **** -frys: 105 l nettovolym NoFrost Superinfrysning med återgångsautomatik Infrysningskapacitet: 15 kg per dygn Lagringstid vid strömavbrott: 20 timmar 3 transparenta frysbackar VarioZone, flyttbara hyllor för extra utrymme Teknisk information Dörrhängning höger, omhängbar Ställbara fötter framtill, hjul baktill

 • Automatisk avfrostning

  När du väljer Bosch kombinerad kyl/frys KGN49AI40--Outlet får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Bosch kombinerad kyl/frys KGN49AI40--Outlet mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Bosch kombinerad kyl/frys KGN49AI40--Outlet är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch kombinerad kyl/frys KGN49AI40--Outlet
MärkeBosch
Höjd (mm)2030
Bredd (mm)700
Djup (mm)670
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
FärgRostfri

Produktöversikt

Typ av reglageDriftstörningssignal frys, Spar-/semesterläge, Superinfrysning, frys, Superströmbrytare kyl, Temperaturvisning frys, Temperaturvisning kyl, Varningsfunktioner frysdel, Varningssignal vid öppen dörr
GångjärnHöger, omhängningsbar
Nettovolym, totalt (l)435

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)15
Automatisk avfrostningFull
Kylskåp, nettovolym (l)330
Frysdel, nettovolym (l)105
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenSaknas
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor5
Material, hyllorSafety glass

Installation

Anslutningseffekt (W)100
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)93.265
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)202.00
Ljudnivå (dB)38

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch