-32%
Tom 1/12
Fyndvara

Bosch kylfrys KGV36VW32--Outlet

 • Kombinerad kylfrys med nettovolym 213/94 liter
 • Förbättrad förvaring av frukt och grönsaker - Längre livslängd
 • Lowfrost - Reducerad isbildning
 • Mått: (HxBxD) 1860x600x650 mm
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
7 6905 200:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 199:-

Produktinformation

Bosch kylfrys KGV36VW32

Bosch kyl och frys med kapacitet på sammanlagt 307 liter och energiklass A++, vilket är 40 % effektivare än standardklass A. Den här kylfrysen har LowFrost, reducerad isbildning, för att du ska slippa avfrosta lika ofta.

Kyldel har så kallad CrisperBox som är en grönsakslåda med optimalt anpassad luftfuktighet. Det gör att din frukt och dina grönsaker håller sig färska längre där. Kylen har jämn och väl tilltagen LED-belysning och 4 hyllor av säkerhetsglas varav 2 är flyttbara.

Frysen har tre frysbackar med transparent front, varav en är så kallad BigBox, en extra stor fryslåda för de allra största varorna såsom stora köttdelar eller tårtor. Den har även superinfrysning. Det betyder att frysen fryser snabbt in varor som just lagts in och skyddar därmed de varor som redan är frysta.

Kylfrysen har elektronisk temperaturstyrning.

Dörren hänger på höger sida vid leverans men kan hängas om till vänster sida.

 

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Snabbinfrysning

  Satsa på en frys med snabb infrysning om du vill ha ut det mesta av dina livsmedel. Färska livsmedel som genomgår snabb infrysning bibehåller större mängd vitaminer jämfört med vanlig infrysning. Med Bosch kylfrys KGV36VW32--Outlet är snabb infrysning möjlig tack vare avancerad kylteknologi. Upp till ca 50% snabbare infrysningstid.

 • LowFrost

  När du väljer en frys som är utrustad med finessen low frost får du en frys som kräver minimalt underhåll. Frystekniken gör infrysningen långsammare vilket resulterar i mindre isbildning och färre avfrostningar. När du köper Bosch kylfrys KGV36VW32--Outlet får du en förstklassig frys med inbyggd low frost. Kvalitetsfrys med minimalt underhåll helt enkelt.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Bosch kylfrys KGV36VW32--Outlet som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Bosch kylfrys KGV36VW32--Outlet mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Bosch kylfrys KGV36VW32--Outlet är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

 • Optimal grönsaksförvaring

  Alla kylvaror trivs inte i samma temperatur och grönsaker behöver oftast lite varmare än t.ex. mjölkprodukter. För den optimala grönsaksförvaringen har Bosch kylfrys KGV36VW32--Outlet ett system som gör att en sektion är avsedd för grönsaker och håller därmed lite högre temperatur. Detta hjälper dig att bevara dina grönsaker längre vilket kan reducera matsvinnet.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch kylfrys KGV36VW32--Outlet
MärkeBosch
Höjd (mm)1860
Bredd (mm)600
Djup (mm)650
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageDriftlampa, kyl, Superinfrysning, frys, Temperaturvisning kyl
GångjärnHöger omhängbar
Nettovolym, totalt (l)307

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)7
Automatisk avfrostningSaknas
Kylskåp, nettovolym (l)213
Frysdel, nettovolym (l)94
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenSaknas
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor4
Material, hyllorSafety glass

Installation

Anslutningseffekt (W)90
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)70,254
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)226.00
Ljudnivå (dB)39

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch