-32%
Tom 30/4
Fyndvara

Electrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet

 • Kombinerad kylfrys med nettovolym 226/92 liter
 • Kylfläkt ger jämnare temperatur i kylskåpet
 • Självavfrostande frys - Ingen isbildning på maten
 • Mått: (HxBxD) 1845x595x647 mm
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
8 8595 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Electrolux kylfrys EN3453OOW

Electrolux vit kyl och frys med automatisk avfrostning och väldigt låg energiförbrukning. Denna kombinerade kyl och frys är energiklassad A+++, vilket innebär hela 60 % mindre förbrukningen än skåp med vanlig klass A. Dess kapacitet är på sammanlagt 318 liter.

Med kylfrysens FreeStore och TwinTech-kylningssystem garanteras en optimal luftfuktighetsnivå i kylen medan frysen hålls torr och därmed bevaras matvarorna sin fräscha smak och konsistens mycket längre. Och tack vare att luften fördelas med FreeStore-fläkt i kylen får du en jämnare temperatur och slipper tänka på var du ställer dina råvaror.

I kylen finns 2 hyllor av härdat glas och ett flaskställ så dina flaskor ligger stadigt. Stället rymmer upp till fem flaskor och använder endast en liten del av kylens inre.

Använd shoppingfunktionen när du lägger in stora mängder mat samtidigt. Dina matvaror kommer då kylas extra snabbt. Och en liknande bra funktion finns även för frysen, snabbinfrysning, den sänker temperatur i frysen. På detta sätt förkortas infrysningstiden och råvarornas smaker, konsistens och vitaminer bevaras bättre. Temperaturen återgår sedan automatiskt till det tidigare inställda värdet.

I frysen finns 2 fullbreda lådor och 1 halvdjup med metallist. Alla av transparent plast.

Dörren hänger på höger sida vid leverans, men kan hängas om ifall det passar ditt kök bättre.

Du reglerar kylfrysen elektroniskt.

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Automatisk avfrostning

  När du väljer Electrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Kylfläkt

  Kylfläkten i ett kylskåp har till uppgift att fördela kylan jämt över de olika hyllplanen men förbättrar även luftflödet i kylskåpet. När du vill ha ett kylskåp med bra kylkapacitet är Electrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet något för dig. Detta kylskåp med inbyggd kylfläkt är av hög prestanda och ger välkylda matvaror.

 • Snabbinfrysning

  Satsa på en frys med snabb infrysning om du vill ha ut det mesta av dina livsmedel. Färska livsmedel som genomgår snabb infrysning bibehåller större mängd vitaminer jämfört med vanlig infrysning. Med Electrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet är snabb infrysning möjlig tack vare avancerad kylteknologi. Upp till ca 50% snabbare infrysningstid.

 • Snabbinkylning

  Ett kylskåp med funktionen snabbinkylning kan komma till användning oftare än du tror. Om du handlat hem känsliga matvaror i högsommarvärmen är snabbkylningen guld värd liksom andra delar av året när du vill åstadkomma snabb kylning av livsmedel. Med Electrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet i ditt kök har du alltid tillgång till snabbinkylning.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Electrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Electrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Electrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux kylfrys EN3453OOW--Outlet
MärkeElectrolux
Höjd (mm)1845
Bredd (mm)595
Djup (mm)647
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
FärgWhite

Produktöversikt

Typ av reglageLED
GångjärnHöger, omhängningsbar
Nettovolym, totalt (l)318

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)4
Automatisk avfrostningKyl&frys
Kylskåp, nettovolym (l)226
Frysdel, nettovolym (l)92
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenJa
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor2
Material, hyllorGlass with Trim

Installation

Spänning (V)230
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)71.1
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)161
Ljudnivå (dB)43

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux