-40%
Tom 30/4
Fyndvara

Siemens kyl/frys KG39FPI45--Outlet

 • Kombinerad kyl/frys med hyperFresh premium som håller frukt och grönsaker fräscha upp till 3 gånger längre
 • noFrost-teknik motverkar isbildning och avfrostar automatiskt.
 • Home Connect uppkopplingskit: uppgradera din kyl/frys med en Wi-Fi-adapter som extra tillbehör. Då kan du fjärrstyra och kontrollera din kyl var du än befinner dig.Home Connect: trådlös fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta. Med Home Connect-appen har du alltid tillgång till din kyl och kan kontrollera den var du än befinner dig.
 • Placera ditt kylskåp direkt mot en vägg, inget mellanrum behövs.
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Förbrukning och prestanda Energiklass: A+++, 180 kWh/år Nettovolym total: 343 l Design och komfort Dörrar i rostfritt stål easyClean och sidoväggar i krom-inox-metallic Elektronisk temperaturstyrning, den inställda temperaturen är exakt avläsbar via LCD Display multiAirflow-System, för en snabbare nedkylning av maten Vertikalt handtag Akustiskt dörrlarm LED-belysning med soft start, i kyldelen Förberedd för Wi-Fi: kan anslutas till Home Connect med en Wi-Fi-adapter som extra tillbehör Kyldel Kylutrymme: 256 l nyttovolym 1 hyperFresh premium 0°C-låda med fuktighetsreglering och temperaturkontroll: håller frukt och grönsaker fräscha upp till tre gånger längre. 1 hyperFresh premium 0°C-låda med temperaturkontroll: håller fisk och kött färska upp till tre gånger längre. airFresh filter: neutraliserar oönskad lukt 4 hyllor av säkerhetsglas, varav 3 flyttbara, 3 x easyAccess-hyllor Frysdel **** -frys: 87 l nettovolym noFrost Superinfrysning med återgångsautomatik Infrysningskapacitet: 14 kg per dygn Lagringstid vid strömavbrott: 16 timmar 3 frysbackar med transparent front Teknisk information Dörrhängning höger, omhängbar Ställbara fötter framtill, hjul baktill

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens kyl/frys KG39FPI45--Outlet
MärkeSiemens
Höjd (mm)2030
Bredd (mm)600
Djup (mm)660
ProduktgruppKyl/frys
FärgRostfri

Produktöversikt

Nettovolym, totalt (l)343

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)14
Automatisk avfrostningFull
Kylskåp, nettovolym (l)256
Frysdel, nettovolym (l)87
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenSaknas
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor4

Installation

Anslutningseffekt (W)100
Spänning (V)220-240
ElkontaktJa
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)86,6
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)180
Ljudnivå (dB)38

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens