-22%
Tom 30/11
Fyndvara

Siemens kylfrys KG33VXW30--outlet

 • Kombinerad kylfrys med nettovolym 192/94 liter
 • Förbättrad förvaring av frukt och grönsaker - Längre livslängd
 • Lowfrost - Reducerad isbildning
 • Mått: (HxBxD) 1760x600x650 mm
Produktspecifikation
jämför
7 4315 790:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 199:-

Produktinformation

Siemens kylfrys KG33VXW30

Siemens kyl och frys med lowFrost-teknik för mindre isbildning och snabbare avfrostning. Det är en energisnål kylfrys med klass A++, vilket är 40 % mindre förbrukning än standardklass A. Den har en kapacitet på sammanlagt 286 liter.

Kyldelen har 4 hyllor av säkerhetsglas, varav 2 är flyttbara och 3 är så kallade easyAccess-hyllor. Det finns ett kromat flaskställ så dina flaskor ligger stadigt i kylen och optimerar utrymmet. LED-belysning lyser upp hela kyldelen på ett starkt men jämnt sätt, utan att blända.

Längst ner i kylen finns en crisperBox som är en grönsakslåda som håller frukt och grönsaker färska längre genom optimalt anpassad luftfuktighet.

Frysdelen har superinfrysning. För att inte redan infrysta varor ska tina när du lägger in stora mängder nya livsmedel, aktiverar du superinfrysningen innan du åker och handlar. Då kyls frysen automatiskt ner till -30 °C, så att de nya livsmedlen inte avbryter frysprocessen.

Frysen har 3 frysbackar med transparent front, varav 1 bigBox som är en extra stor fryslåda för de allra största varorna såsom stora köttdelar eller tårtor.

Dörrarna hänger på höger sida vid leverans men kan hängas om till vänster sida.

Du reglerar denna snygga kyl och frys med elektroniskt på en LED-panel.

 • Snabbinfrysning

  Satsa på en frys med snabb infrysning om du vill ha ut det mesta av dina livsmedel. Färska livsmedel som genomgår snabb infrysning bibehåller större mängd vitaminer jämfört med vanlig infrysning. Med Siemens kylfrys KG33VXW30--outlet är snabb infrysning möjlig tack vare avancerad kylteknologi. Upp till ca 50% snabbare infrysningstid.

 • LowFrost

  När du väljer en frys som är utrustad med finessen low frost får du en frys som kräver minimalt underhåll. Frystekniken gör infrysningen långsammare vilket resulterar i mindre isbildning och färre avfrostningar. När du köper Siemens kylfrys KG33VXW30--outlet får du en förstklassig frys med inbyggd low frost. Kvalitetsfrys med minimalt underhåll helt enkelt.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Siemens kylfrys KG33VXW30--outlet som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Siemens kylfrys KG33VXW30--outlet mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Siemens kylfrys KG33VXW30--outlet är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens kylfrys KG33VXW30--outlet
MärkeSiemens
Höjd (mm)1760
Bredd (mm)600
Djup (mm)650
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageDriftlampa, kyl, Superinfrysning, frys, Temperaturvisning kyl
GångjärnHöger omhängbar
Nettovolym, totalt (l)287

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)7
Automatisk avfrostningSaknas
Kylskåp, nettovolym (l)193
Frysdel, nettovolym (l)94
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenSaknas
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor4
Material, hyllorSafety glass

Installation

Anslutningseffekt (W)90
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)65.92
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)219.00
Ljudnivå (dB)39

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens