-34%
Tom 31/3
Fyndvara

Paket integrerade kylfrysar SCT71800S1

 • 2ggr Integrerade kylfrysar SCT71800S1
 • Passar Till IKEA kök
 • NoFrost - den bästa frostfria tekniken
 • CleanAir Control-filtret tar bort dålig lukt
 • DynamicAir håller temperaturen jämnare
Produktspecifikation
jämför
22 78014 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom lackageskydd120cm 399:-
Hanestrom 91930 299:-

Produktinformation

Den frostfria tekniken i den här frysen gör skåpet helt fritt från isbildning.

Detta innebär att du aldrig behöver frosta av frysen igen, och det kommer alltid att fungera effektivt.

Dessutom kommer det att finnas mer utrymme för mat, förpackningar fastnar inte i varandra och etiketter kommer alltid att vara läsbara. Perfekt färska matvaror tack vare kontrollerade förvaringsförhållanden

Teknologin DynamicAir håller temperaturen jämnare i kylen vilket garanterar säkrast tänkbara förvaring av dina färska matvaror.

För att förvara dina matvaror så fräscht och så säkert som möjligt måste de förvaras under bästa tänkbara förhållanden.

Denna kyl-frys är utrustad med teknologin DynamicAir som arbetar för att hålla innertemperaturen jämnare i kylen.

Genom att förhindra att det bildas varma zoner i kylskåpet begränsas risken för accelererad bakterietillväxt.

Luktfri kyl - bevarar matvarornas naturliga arom |CleanAir Control-filter för rening av luften och absorbering av dålig lukt

Tack vare dess speciella kolstruktur absorberar CleanAir Control-filtret dålig lukt i kylskåpet för att förhindra att den påverkar de naturliga aromerna i matvarorna.

Filtret CleanAir Control i denna produkt har en unik kolstruktur som renar luften i kylskåpet och absorberar dålig lukt. En följd av detta är att du kan vara säker på att matens naturliga arom aldrig äventyras.

Ta fullständig kontroll över alla inställningarna med hjälp av de avancerade touch-kontrollerna

LCD-display med avancerade touch-kontroller för exakt styrning

Kontrollera din kyl-frys med ett lätt tryck på dessa avancerade touch-kontroller. LCD-displayen visar dessutom omedelbart feedback för de aktuella inställningarna.

Denna LCD-display med avancerade touch-kontroller gör att du kan få fullständig kontroll över lagringsförhållandena för dina livsmedel. Kontrollerna är så känsliga att du kan justera inställningarna exakt genom att vidröra dem lätt med ett finger. LCD-displayen vidarebefordrar feedback om temperaturen och valda funktioner.

Elektronisk styrning med LCD display

LCD-displayen ger dig information om inställd temperatur och övriga funktioner.

Separat styrning för frysen och kylen

Tack vare dubbla termostater kan du styra kylen och frysen separat

För helintegrering, installation med glidskenor

Fläkten cirkulerar luften och ger en jämn temperatur i kylen

Funktionen Fast Freeze|CoolMatic snabbkylning

CoolMatic - snabbkylning|Aktivera CoolMatic-funktionen och du får snabbt ner temperaturen i kylen. Perfekt för att snabbt kyla ner råvaror - till exempel när du storhandlat eller lägger in mycket varor på en gång.

Efter en tid återgår temperaturen automatiskt till den du tidigare hade inställd.

Aktivera CoolMatic-funktionen och du får snabbt ner temperaturen i kylen. Perfekt för att snabbt kyla ner råvaror - till exempel när du storhandlat eller lägger in mycket varor på en gång. Efter sex timmar återgår temperaturen automatiskt till den du tidigare hade inställd.|FrostMatic - snabbinfrysning

FrostMatic - snabbinfrysning|FrostMatic ger dig extra kyla i frysen när du behöver det - till exempel när du ska frysa in mycket varor. Dina matvaror frys då ned snabbare vilket förbättrar smak och konsistens samt att vitaminerna bevaras bättre. Infrysningsfunktionen avslutas sedan automatiskt - alltså ingen risk att den glöms på.

Ska du vara borta en längre tid kan semesterfunktionen komma till hands. Töm kylen på matvaror och aktivera funktionen. Frysen fungerar som vanligt, men temperaturen i kylen blir högre. På så vis minskar energiförbrukningen och du slipper eventuella problem med dålig lukt.

Om temperaturen skulle bli för hög i frysen varnar den med både ljus och ljud. |Ljus -och ljudlarm för öppen dörr och hög temperatur

Kylskåpshyllor: 3 fullbreda, 1 Flexi-hylla, Härdat glas med list fram -och baktill|Fryshyllor: 2-Fullbredd-Glas|Fryslådor: 3, Transparent plast|Små lådor: 2, Transparent plast

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellPaket integrerade kylfrysar SCT71800S1
MärkeAEG
Höjd (mm)1769
Bredd (mm)540
Djup (mm)550

Installation

Spänning (V)230v
Anslutningskabelns längd (cm)150
Nettovikt (kg)58

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+
Ljudnivå (dB)39db

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

AEG

AEG

Grundades 1883 i Berlin och tillverkade ursprungligen glödlampor, men i början på 1900 talet så grundlades tillverkningen utav vitvaror. Grunden till AEG:s framgång under alla år är konceptet för tysk industridesign utifrån ansatsen att utveckla hushållsapparater både med avseende på estetik och på föremålets specifika funktion. Pionjären och grundaren av industriell design, Peter Behren (1868-1940) är idag den andlige fadern till dagens designteam hos AEG.

AEG:s vitvaror återfinns sedan 1994 i Electrolux-koncernen, där varumärket AEG används för en exklusiv del av dess produkter och där design fortfarande har högt fokus. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.
Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna, General Electrics och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från AEG