Siemens Kyl- & fryspaket KS36VAI4P + GS36NAI3P

 • Kyl- & fryspaket från Siemens IQ500 i rostfritt stål
 • Volymfördelning: Kylskåp 346 liter, frysskåp 242 liter.
 • noFrost-teknik motverkar att is och frost bildas. Automatisk avfrostning.
 • Kan placeras direkt mot en vägg, utan mellanrum
 • Belysning i både kylen och frysen. Reglera temperaturen via touchdisplayen.
Produktspecifikation
jämför
17 58016 790:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom lackageskydd120cm 499:-
Hanestrom 91930 299:-

Produktinformation

Siemens kylskåp KS36VAI4P

Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A+++ på en skala från A+++ till D, 75 kWh/år Nettovolym total: 346 l Design och komfort Elektronisk temperaturstyrning med touchControl freshSense: jämn temperatur genom intelligent sensorteknologi Dynamisk kylning med kylfläkt Akustiskt dörrlarm Dörröppninsvinkel 90°, inget avstånd till vägg krävs LED-belysning - effektiv belysning med lång hållbarhet Vertikalt handtag rostfritt stål Kyldel superKyla med automatisk återställning airFresh filter: neutraliserar oönskad lukt 1 hyperFresh plus-låda med fuktighetsreglering: håller frukt och grönsaker fräscha längre. 1 freshBox på teleskopskenor 7 hyllor av säkerhetsglas, varav 4 flyttbara, 5 utdragbara glashyllor 5 dörrhyllor, varav 1 med easyLift funktion och Smör-/ostfack Kromat flaskställ Teknisk information Ställbara fötter framtill, hjul baktill Dörrhängning vänster, omhängbar Passar tillsammans med GS36NAI3P

Siemens frysskåp GS36NAI3P

Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A++ på en skala från A+++ till D, 237 kWh/år **** -frys: 242 l nettovolym Design och komfort Elektronisk temperaturstyrning med touchControl freshSense: jämn temperatur genom intelligent sensorteknologi multiAirflow-system, för en snabbare nedkylning av maten Akustiskt och optiskt varningssystem för driftstörning i frysen Easy open ventil som underlättar öppnandet av dörren Dörröppninsvinkel 90°, inget avstånd till vägg krävs LED-belysning: effektiv belysning med lång hållbarhet Akustiskt dörrlarm Frysdel noFrost Superinfrysning med återgångsautomatik Infrysningskapacitet: 20 kg per dygn Lagringstid vid strömavbrott: 25 timmar easyAccess gör det enklare att ta ut och lägga in varor. 4 frysbackar med transparent front, varav 2 bigBox iceTwister - flyttbar varioZone, flyttbara glashyllor för extra utrymme Teknisk information Ställbara fötter framtill, hjul baktill Dörrhängning höger, omhängbar

 • Moment Turbospeed

  Snurrar fort

 • Automatisk avfrostning

  När du väljer Siemens Kyl- & fryspaket KS36VAI4P + GS36NAI3P får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Dynamisk kylning

  När du väljer ett kylskåp som kan distribuera dynamisk kyla så får du ett kylskåp som fördelar kylan jämt på alla hyllplan. Kylan kommer från en snurrande fläkt som ser till att temperaturen hålls enhetlig i hela kylskåpet. Låter det intressant? Siemens Kyl- & fryspaket KS36VAI4P + GS36NAI3P är ett av många kylskåp som har försetts med denna dynamiska funktion.

 • Temperaturlarm

  De flesta kyl- och frysskåp är i dag utrustade med temperaturlarm vilket är en garanti för att kyla aldrig läcker ut utan att du blir varnad om det. Om man av misstag inte stängt kyl- eller frysdörren ordentligt blir du strax varnad med ett pipljud. Siemens Kyl- & fryspaket KS36VAI4P + GS36NAI3P och många andra är idag utrustade med denna säkerhetsfunktion som snabbt minskar risken att maten blir förstörd.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Siemens Kyl- & fryspaket KS36VAI4P + GS36NAI3P som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Siemens Kyl- & fryspaket KS36VAI4P + GS36NAI3P mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Siemens Kyl- & fryspaket KS36VAI4P + GS36NAI3P är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens Kyl- & fryspaket KS36VAI4P + GS36NAI3P
MärkeSiemens
Höjd (mm)1860
Bredd (mm)600
Djup (mm)650
ProduktgruppKyl- och fryspaket
FärgRostfritt stål

Installation

Nettovikt (kg)150

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens